Comencem
setmana i ho fem amb una nova recepta. Aquesta vegada amb una recepta
ideal per prendre també amb la carmanyola.
A
vegades la gent em pregunta com és que tinc temps d’enredar-me a
la cuina però jo sempre contesto que a vegades hi ha coses que
semblen molt elaborades però que en realitat les tens enllestides en
un moment. Tot és qüestió d’animar-se.
Avui
us porto una recepta fàcil , senzilla i ràpida que amb les rutines
del dia a dia la puguem fer sense problemes.
Avui
cuinem: POLLASTRE AMB SALSA DE POMA
Preneu
nota dels INGREDIENTS (Per dues persones):
-Una
poma
-1
ceba mitjana
-un
gra d’all
-4
filets de pollastre
-
aigua
-Un
grapat de xampinyons
-Un
got petit de vi blanc
-Sal,
oli, pebre, espècies al gust i julivert.
Som-hi comencem la recepta:
En
primer lloc trossegem la ceba i el gra d’all i ho posem a la paella
amb un raig d’oli.
Mentrestant
pelem la poma i la tallem a daus. Quan la ceba i l’all comencin a
estar daurats afegim els trossos de poma i una mica de canyella en
pols. Ho saltegem uns minutets.
Després afegim el got de vi blanc i
ho deixem reduir.
Un
cop ho tinguem cuit, retirem el saltejat del foc l’aboquem al pot
de la batedora i ho triturem ben fi. Si veiem que ens queda massa
espès podem afegir-hi una mica d’aigua calenta progressivament
fins a tenir la textura de salsa que busquem.
Ara
ens toca preparar el pollastre. Filetegem el pit per fer a la planxa
i l’especiem al gust. A mi m’agrada molt posar-hi: sal, pebre,
canyella, orenga i un toc d’all en pols.
El posem a coure a la
planxa. Quan el pollastre ja ha tancat el color jo afegeixo una mica
d’aigua a la planxa de manera que part de la cocció sigui al
vapor. Així el pit queda molt tou i gens estirós.
Per
acompanyar podeu fer el que vulgueu jo acostumo a acompanyar-ho en
verdures en aquesta ocasió uns xampinyons saltejats amb all i
julivert.
Quan
ho tinguem a punt només toca emplatar-ho com més us agradi o
posar-ho a la carmanyola per endur-vos a la feina.
Aquí
la teniu una recepta senzilla, ràpida i fàcil ideal per a un dinar
o sopar lleuger, sa i deliciós. Vosaltres sou d’acompanyar la carn
amb salses?
Recordeu
el dia 16 d’octubre nova recepta.
A mi em perden les salses! El que sigui per no menjar a la planxa. Hahaha. Però aquesta salsa és molt sana i molt de tardor. Genial!
ResponEliminaAquesta salsa té una pinta espectacular, anotat a la llista de receptes!!!!
ResponElimina