Comencem
setmana i ho fem amb una nova recepta. Aquesta vegada amb una recepta
dolça ideal per acompanyar el cafè o el te de mitja tarda.
La
protagonista en aquesta ocasió serà la pasta de full que com ja
sabeu és un bàsic de la meva cuina pel que fa a elaborar dolços
fàcils i senzills. Us deixo link a algunes de les receptes que ja us
havia ensenyat : trena de xocolata, flor , roses de poma, croissant.
Avui
cuinem: PALMERES DE PASTA DE FULL
Preneu
nota dels INGREDIENTS :
- Una massa de pasta de full
- Sucre glaç
- un got d’aigua
- una cullerada petita de mel
- xocolata de cobertura
Som-hi
comencem la recepta:
En
primer lloc estirem la massa de pasta de full i posem una fina capa
de sucre glaç a la superfície.
Ara
ens toca anar cargolant la massa de l’extrem dret fins a la meitat
i després de l’extrem esquerre fins a la meitat. En aquest punt és
important que cargolem fent pressió en la massa de full sobre ella
mateixa perquè si ho deixem fluix quan posem les palmeres al forn
se’ns obriran i perdran la forma.
Un
cop ho tinguem cargolat tallem les palmeres més o menys a un dit
d’ample.
Ara
ens toca pintar-les amb una mica d’aigua mel i posar-les al forn.
Pel que fa al forn us poso la temperatura 175º i els 20-25 minuts
aproximats però penseu que cada forn és diferent i el primer cop
que les feu hi heu d’estar a sobre.
Quan
tinguin un to daurat ja les podem treure del forn i les deixem
refredar en una reixeta. Un cop fredes ens les podem menjar així o
podem recobrir-les amb xocolata. Això ja va a gust del consumidor.
Aquí
la teniu. No em digueu que no és una recepta senzilla, ràpida i
fàcil ideal per un caprici dolç. I vosaltres sou de menjar alguna
pasta amb el te i o el cafè. Per cert disculpeu que no hi hagi
fotografia de les palmeres de xocolata però ens les vam cruspir tan
ràpid que se’m va oblidar fer-ne foto! jajajaa
Recordeu
el dia 30 d’octubre nova recepta.
Ostres!!! Quina bona pinta, ara mateix amb un gotet de llet em menjaria un grapadet
ResponEliminaMmm ho sucades amb una bona xocolata desfeta. Qué bones. Una abraçada
EliminaMmm... La pasta de full és la meva debilitat i amb el forn encara m'hi entenc. Així que apuntada!
ResponEliminaLa pasta de full a mi m'encanta perquè és senzilla de treballar i queda molt resultona. Una abraçada
Elimina