dilluns, 16 d’octubre del 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: PALMERES DE PASTA DE FULL

Comencem setmana i ho fem amb una nova recepta. Aquesta vegada amb una recepta dolça ideal per acompanyar el cafè o el te de mitja tarda.
La protagonista en aquesta ocasió serà la pasta de full que com ja sabeu és un bàsic de la meva cuina pel que fa a elaborar dolços fàcils i senzills. Us deixo link a algunes de les receptes que ja us havia ensenyat : trena de xocolata, flor , roses de poma, croissant.

Avui cuinem: PALMERES DE PASTA DE FULL
Preneu nota dels INGREDIENTS :
  • Una massa de pasta de full 
  • Sucre glaç
  • un got d’aigua
  • una cullerada petita de mel
  • xocolata de cobertura

Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc estirem la massa de pasta de full i posem una fina capa de sucre glaç a la superfície.
Ara ens toca anar cargolant la massa de l’extrem dret fins a la meitat i després de l’extrem esquerre fins a la meitat. En aquest punt és important que cargolem fent pressió en la massa de full sobre ella mateixa perquè si ho deixem fluix quan posem les palmeres al forn se’ns obriran i perdran la forma.

Un cop ho tinguem cargolat tallem les palmeres més o menys a un dit d’ample.
Ara ens toca pintar-les amb una mica d’aigua mel i posar-les al forn. Pel que fa al forn us poso la temperatura 175º i els 20-25 minuts aproximats però penseu que cada forn és diferent i el primer cop que les feu hi heu d’estar a sobre.
Quan tinguin un to daurat ja les podem treure del forn i les deixem refredar en una reixeta. Un cop fredes ens les podem menjar així o podem recobrir-les amb xocolata. Això ja va a gust del consumidor.
Aquí la teniu. No em digueu que no és una recepta senzilla, ràpida i fàcil ideal per un caprici dolç. I vosaltres sou de menjar alguna pasta amb el te i o el cafè. Per cert disculpeu que no hi hagi fotografia de les palmeres de xocolata però ens les vam cruspir tan ràpid que se’m va oblidar fer-ne foto! jajajaa
Recordeu el dia 30 d’octubre nova recepta. 

4 comentaris:

  1. Ostres!!! Quina bona pinta, ara mateix amb un gotet de llet em menjaria un grapadet

    ResponElimina
  2. Mmm... La pasta de full és la meva debilitat i amb el forn encara m'hi entenc. Així que apuntada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pasta de full a mi m'encanta perquè és senzilla de treballar i queda molt resultona. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT