dilluns, 16 d’octubre de 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: PALMERES DE PASTA DE FULL

Comencem setmana i ho fem amb una nova recepta. Aquesta vegada amb una recepta dolça ideal per acompanyar el cafè o el te de mitja tarda.
La protagonista en aquesta ocasió serà la pasta de full que com ja sabeu és un bàsic de la meva cuina pel que fa a elaborar dolços fàcils i senzills. Us deixo link a algunes de les receptes que ja us havia ensenyat : trena de xocolata, flor , roses de poma, croissant.

Avui cuinem: PALMERES DE PASTA DE FULL
Preneu nota dels INGREDIENTS :
  • Una massa de pasta de full 
  • Sucre glaç
  • un got d’aigua
  • una cullerada petita de mel
  • xocolata de cobertura

Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc estirem la massa de pasta de full i posem una fina capa de sucre glaç a la superfície.
Ara ens toca anar cargolant la massa de l’extrem dret fins a la meitat i després de l’extrem esquerre fins a la meitat. En aquest punt és important que cargolem fent pressió en la massa de full sobre ella mateixa perquè si ho deixem fluix quan posem les palmeres al forn se’ns obriran i perdran la forma.

Un cop ho tinguem cargolat tallem les palmeres més o menys a un dit d’ample.
Ara ens toca pintar-les amb una mica d’aigua mel i posar-les al forn. Pel que fa al forn us poso la temperatura 175º i els 20-25 minuts aproximats però penseu que cada forn és diferent i el primer cop que les feu hi heu d’estar a sobre.
Quan tinguin un to daurat ja les podem treure del forn i les deixem refredar en una reixeta. Un cop fredes ens les podem menjar així o podem recobrir-les amb xocolata. Això ja va a gust del consumidor.
Aquí la teniu. No em digueu que no és una recepta senzilla, ràpida i fàcil ideal per un caprici dolç. I vosaltres sou de menjar alguna pasta amb el te i o el cafè. Per cert disculpeu que no hi hagi fotografia de les palmeres de xocolata però ens les vam cruspir tan ràpid que se’m va oblidar fer-ne foto! jajajaa
Recordeu el dia 30 d’octubre nova recepta. 

4 comentaris:

  1. Ostres!!! Quina bona pinta, ara mateix amb un gotet de llet em menjaria un grapadet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmm ho sucades amb una bona xocolata desfeta. Qué bones. Una abraçada

      Elimina
  2. Mmm... La pasta de full és la meva debilitat i amb el forn encara m'hi entenc. Així que apuntada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pasta de full a mi m'encanta perquè és senzilla de treballar i queda molt resultona. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT