dijous, 19 d’octubre del 2017

PISSARRES ENROTLLABLES.

Caram ja tornem a tenir el dijous aquí! Els dies em passen volant. De moment puc afirmar amb orgull que els dos dies de publicació a la setmana van sobre el previst. Avui us porto un nou projecte de costura per als petits i no tant petits de casa: LES PISSARRES ENROTLLABLES.
En aquest cas em va venir la idea de cosir-ne tres. Havíem de passar un cap de setmana llarg amb una bona colla d’amics i sabent que hi hauria 4 petits a la colla (només en vaig cosir tres perquè la petita era massa petita per poder gaudir de la pissarra, però no es va quedar amb les mans buides també va rebre el seu regalet handmade) no em vaig poder resistir de portar-los un regalet fet a mà i amb tot l’amor del món.
Després de pensar una estona que podia porta, són nenes i nen de 2 anys. Em vaig decantar per cosir-los una pissarra enrotllable perquè poguessin jugar i entretenir-se.
Era la primera vegada que en cosia una, així que buscant, buscant vaig fer cap al bloc de MIRA QUE FEM ARA en què té un tutorial més que ben explicat .
A partir d’aquí en la tria de les teles ho vaig tenir claríssim. Feia temps que estava més que enamorada de les teles de Mariqcades així que aquesta em va semblar una ocasió perfecta per a fer-les servir.
Vaig escollir dos estampats diferents un amb paisatge de càmping i una altra amb robots de colors. Per acompanyar-les snaps i biaix d’un to alegre i combinat amb la tela.
Cosir les pissarres no resulta molt dificultós. La part més pesada sempre és la del biaix, sobretot en les cantonades. Sovint agafes la cinta d’un costat bé però de l’altre no acaba de quedar perfecte. Així que cal fixar-s’hi bé i repassar perquè quedi el més bonic possible.
Dins de les pissarres vaig posar una capseta de guixos de colors en una butxaca i el esborrador en l’altre.







Aquí teniu com van quedar. I la prova que de seguida van ser estrenades. Em consta que les fan servir molt i que les gaudeixen al màxim. De fet només acabar-les de cosir ja vaig tenir clar que no serien les últimes que cosiria perquè em semblen un regal genial.
Vosaltres sou dels que de petits us agradava dibuixar? Com hagués xalat jo amb una pissarra així.






6 comentaris:

  1. Ostres!!! pero quina idea tan bona! temps enrera la meva mare, que també es una crack de la màquina de cosir em va dir que existia aquesta tela pero no n'havia tornar a sentir mes. La veritat es que em sembla una idea super genial per als mes petits. Es una forma de tenir-los ben distrets vagis on vagis. T'ha quedat genial!. Un petonàs maquisima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs segur que tu amb aquesta tela podries fer mil projectes de decoració n'estic convençuda. Una abraçada.

      Elimina
  2. Uau! Coincideixo amb tu: em sembla un regal genial. Qui fos nena a la teva colla d'amics... Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja llàstima que quan nosaltres erem més petites d'això no n'hi havia sinó com haguessim xalat. Una abraçada

      Elimina
  3. Mira que arribes a ser detallista!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'encanta fer detallets no ho puc evitar...això si a vegades em complico la vida de mala manera! jajja una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT