dilluns, 2 d’octubre del 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: POLLASTRE AMB SALSA DE POMA

Comencem setmana i ho fem amb una nova recepta. Aquesta vegada amb una recepta ideal per prendre també amb la carmanyola.
A vegades la gent em pregunta com és que tinc temps d’enredar-me a la cuina però jo sempre contesto que a vegades hi ha coses que semblen molt elaborades però que en realitat les tens enllestides en un moment. Tot és qüestió d’animar-se.
Avui us porto una recepta fàcil , senzilla i ràpida que amb les rutines del dia a dia la puguem fer sense problemes.
Avui cuinem: POLLASTRE AMB SALSA DE POMA
Preneu nota dels INGREDIENTS (Per dues persones):
-Una poma
-1 ceba mitjana
-un gra d’all
-4 filets de pollastre
- aigua
-Un grapat de xampinyons
-Un got petit de vi blanc
-Sal, oli, pebre, espècies al gust i julivert.

Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc trossegem la ceba i el gra d’all i ho posem a la paella amb un raig d’oli.
Mentrestant pelem la poma i la tallem a daus. Quan la ceba i l’all comencin a estar daurats afegim els trossos de poma i una mica de canyella en pols. Ho saltegem uns minutets. 
Després afegim el got de vi blanc i ho deixem reduir.
Un cop ho tinguem cuit, retirem el saltejat del foc l’aboquem al pot de la batedora i ho triturem ben fi. Si veiem que ens queda massa espès podem afegir-hi una mica d’aigua calenta progressivament fins a tenir la textura de salsa que busquem.
Ara ens toca preparar el pollastre. Filetegem el pit per fer a la planxa i l’especiem al gust. A mi m’agrada molt posar-hi: sal, pebre, canyella, orenga i un toc d’all en pols.
El posem a coure a la planxa. Quan el pollastre ja ha tancat el color jo afegeixo una mica d’aigua a la planxa de manera que part de la cocció sigui al vapor. Així el pit queda molt tou i gens estirós.
Per acompanyar podeu fer el que vulgueu jo acostumo a acompanyar-ho en verdures en aquesta ocasió uns xampinyons saltejats amb all i julivert.
Quan ho tinguem a punt només toca emplatar-ho com més us agradi o posar-ho a la carmanyola per endur-vos a la feina.
Aquí la teniu una recepta senzilla, ràpida i fàcil ideal per a un dinar o sopar lleuger, sa i deliciós. Vosaltres sou d’acompanyar la carn amb salses?
Recordeu el dia 16 d’octubre nova recepta.



2 comentaris:

  1. A mi em perden les salses! El que sigui per no menjar a la planxa. Hahaha. Però aquesta salsa és molt sana i molt de tardor. Genial!

    ResponElimina
  2. Aquesta salsa té una pinta espectacular, anotat a la llista de receptes!!!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT