dilluns, 9 d’octubre del 2017

TEORIES SOBRE WC PÚBLICS 1.

Si, sí heu llegit bé el títol del post. Avui us parlaré sobre les teories que jo mateixa reputada no científica de casa meva he elaborat sobre els lavabos públics.
Primer de tot haurem de definir i deixar clar que entenem per un lavabo públic. S'entén com a lavabo públic aquell espai obert a la població dedicat a cobrir les nostres necessitats fisiològiques vitals relacionades amb l’aparell excretor, en què el seu ús és de caire gratuït.
Cal especificar bé la definició perquè no és el mateix que aquells lavabos de franquícies alimentàries en que tots ens hem colat per dur a terme un ús furtiu de les seves instal·lacions de WC. Utilitzant per aquest fi al·legacions de consumicions properes o simplement esmunyint-nos entre la gent tot dissimulant com a un consumidor més de l’establiment entrant i sortint de manera discreta del mateix.
Aclarits aquest punt podem continuar amb les meves teories.
1. PAPER OUT
La majoria de vegades el paper de WC brilla per la seva absència o bé apareix en forma de porta rotlles insofrible en que comences a donar voltes i voltes, amb mitja mà entaforada per extreure un minúscul tros de paper, que sovint resulta ser insuficient! Cal destacar que sovint el paper desaparegut el podem trobar a terra al voltant de vàter o bé a la paperera del costat de les piques utilitzat com improvisat eixugamans.
Aquí podríem parlar de la qualitat del paper suposant que n’hi hagi però això ja donaria per un altre post per si sol.
* Ho sé la foto no fa justícia però és una excepció!
2. PORTES QUE NO TANQUEN
Un clàssic dels WC públics. Portes que no tenen tancament, que el tenen destrossat o que simplement no encaixen en el marc. Aquest tipus de lavabo són perfectes quan vas a una sortida d’amigues al lavabo perquè una sempre acaba fent de suport de porta vital. El problema és quan vas sola i has de fer mil malabars per aguantar la porta amb una mà i dur a terme activitats pròpies d’aquest espai. Segons la distància entre la tassa del vàter i la porta pot convertir-se en una veritable Odissea digna d’una tragèdia de l’edat clàssica.
*per cert l’altre dia comentant amb un amic el contingut del post ja em va deixar clar que per ells aguantar la porta és qüestió d’allargar bé la cama!
3. PAPERERES CAIXA FORTA
Aquelles magnífiques papereres en què llençar quelcom esdevé un exercici d’alta resolució tecnològica. Apreti el botó, giri la maneta, faci rodar la tapa...De veritat , on ha quedat la paperera rodona de tota la vida? Aquella amb un únic orifici gran d’entrada, amb tapa o sense però sense necessitat d’instruccions?


Ja ho veieu els lavabos públics quina aventura! Properament la segona entrega. I vosaltres compartiu alguna d’aquestes teories?

4 comentaris:

  1. Jajajja, quina raò que tens!!!, a mi una altra que em fa ràbia es la teoria de.... on es penja la bossa de ma?, que fas amb ella mentre fas les teves necesitats?, no es poden deixar al terra perque diem-ne que tampoc es que sigui gaire net.. en fi... crec que es podría escriure un llibre jajajaja. Un petonàs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajjaa ei que m'has llegit el pensament? doncs te m'has adelantat a un dels punts de la propera entrega de teories del WC públics. Et dono tota la raó del món. Una abraçada

      Elimina
  2. jajaja!!!No he rigut ni na, aquest matí quan ho llegia

    ResponElimina
  3. M'has fet riure molt! Jo sobretot m'apunto a la crítica del paper de vàter; no quan no n'hi ha, que miral s'ha acabat, mala sort, sinó quan veus que hi és però no vol sortir... Això sí que exaspera. Impacient esperant la segona entrega.

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT