dijous, 12 d’octubre del 2017

TOTE BAG DE CACTUS

Dijous a la vista per a molts de vosaltres pont... Per celebrar-ho us porto un nou projecte de costura. En aquesta ocasió es tracta d’un projecte per a una amant dels cactus.
Els cactus aquesta planta meravellosa que aconsegueix sobreviure a planticidis com els que sovint succeïxen a casa meva. Us deixo el link a un post on parlava d’ells.
Doncs bé quan vaig pensar en preparar un detallet ho vaig tenir clar  havia de ser alguna cosa feta a mà i els cactus no podien faltar de cap manera. Després de pensar que podia regalar se’m va acudir cosir una tote bag (bossa de roba) perquè és una cosa que sempre fa servei i que personalment em resulta molt útil i pràctica.

La tria de la tela va ser senzilla ja que tenia claríssim que la protagonista seria una loneta de cactus que vaig comprar al Nunoya i amb la que tinc començada un altre projecte (a mitges). Per combinar-ho vaig escollir una tela d’estrelles per a l’interior i les anses van ser amb cinta de motxilla de color lila a conjunt amb l’estampat de cactus.
Vaig estar dubtant una mica de si fer la bossa amb cul o sense , però al final va guanyar l’opció de «Amb» perquè trobo que fa que la bossa tingui més capacitat.
Per acompanyar la bossa vaig comprar un clauer de cactus i una postal amb cactus també per posar-hi la dedicatòria.
Cosir un regal per algú sempre fa il·lusió però a sobre si la persona que ho rep està més que contenta encara més. Ara només espero que la «disfruti» i la faci servir molt. Li envio un petonet des d’aquí.
Us poso com va quedar. Què us sembla ? no em digueu que no és una combinació super alegre! 



6 comentaris:

  1. Sempre cuidant tots els detalls! I amb un estampat de cactus, amb el que m'agraden!!! M'ha fet gràcia això dels planticidis però costa de creure que algú amb aquestes mans i aquesta cura pels detalls pugui cometre un planticidi. Hahaha. Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si ja t'ho pots creure m'encanten les plantes però mai penso a regar-les! jajajaj una abraçada

      Elimina
  2. Potser mà x les plantes no en tens, però si per les agulles!

    ResponElimina
  3. Aquestes tote bag van súper bé!!! I amb cul la millor elecció!!! La roba de Nunoya una passada!!!
    En relació al planticidi ... no comment, jo sóc una experta en exterminar orquídias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo en sóc fan de les tote bag hem semblen super pràctiques. Jajaja és que les orquídies són ben delicades. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT