diumenge, 8 de febrer del 2015

Obsessions de teixidora... The last knit!

Avui us parlaré de les obsessions de les teixidores! bé, potser no de totes, però almenys si de les meves.
Tot i que no fa pas molts anys que teixeixo, si que m'he n'he adonat que a poc a poc vaig adquirint manies, peculiaritats jajaj diem-ne curiositats  creatives diverses que avui tenia ganes de compartir amb vosaltres.

Hi ha qui té molta mania a amagar els fils (pels que no sou d’aquest món de llanes i agulles: significa rematar els fils que ens han quedat d’adjuntar diverses peces o de barrejar colors...) perquè allò que ha teixit no es desfaci de cap de les maneres. A mi per exemple és una de les coses que em fa més peresa del món, si puc tallar el fil i au, millor que millor! Jaja tot i que he de reconèixer que segons quin projecte jo també entro en el club que no me la vull jugar!

Això si, la meva primera mania és estrenar amb fils penjant! (si és per a mi mateixa, allò que diuen “en casa de herrero cuchillo de palo”, si es per regalar és una altra història).

Anem per la segona mania sóc un animal de costums i és que a casa gairebé sempre teixeixo al mateix lloc. Ja tinc aquell raconet, aquell espai, en què la llum és perfecta, el seient més còmode, la postura ja la tinc agafada i em costa teixir en un altre lloc.

La tercera si segueixo un patró he de pintar-lo i ratllar-lo tot. Mira potser és la meva mania de no perdrem, perquè a vegades segons quin patró és ben fàcil. Pinto amb colors, em faig palets per saber en quina volta estic, anoto coses... bé en definitiva converteixo un patró en una obra d’art abstracta!

I aquí teniu la quarta i última mania, potser la pitjor de totes, per les repercussions que té! Prenc nota de les coses que teixeixo però sempre oblido anotar alguna cosa. Sí, si, aquesta és la pitjor mania. Us preguntareu perquè? Doncs perquè després quan vull tornar a teixir un projecte semblant, evidentment, no recordo: la mida de l’agulla, el gruix de la llana, les troques que vaig necessitar, trucs que vaig fer servir per quadrar patró...etc

Així que em toca començar ben bé de nou!

Doncs aquí teniu una mostra de les meves manies! Quines són les vostres manies, peculiaritats, obsessions...etc?


Per acabar us deixo amb un magnífic curtmetratge d’animació que m’ha inspirat per parlar de les meves obsessions, no us el perdeu: The last knit! (l’últim punt)



6 comentaris:

  1. Uaaaaaaaaa és boníssim el video!!!!! Hahhahahhahaha vaia viciada de la vida!!!!!
    Per cert, la meva súper mania és q no em quedin forats a cap lloc!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si viciadissima! em va fer una gràcia el vídeo l'he vist més d'un cop de la gràcia que em va fer! Això dels forats és important! entenc l'obsessió.

      Gràcies per la visita i el comentari, un petonet

      Elimina
  2. Bufff, pues jo ne tinc 20.000 manies, llavar-me les mans mooltíssimes vegaes, que en el taller no hi hagen perfumens, ni olors ni res. Sòc histérica en eixe punt, jjaj.
    I ara no recorde de més, jiji


    Un Besazo gigante!!

    Te dejo mi nuevo post. Delantales para Rockear!!
    http://www.cosetesdemarta.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaj si està clar que cadacú tenim les nostre manies i sense dur-les a terme no estem a gust! A mi això de les olors si són intenses no puc de cap manera!
      gràcies per la visita! una abraçada

      Elimina
  3. Jo reconec que lo d'amagar fils és un pal però no seria la primera vegada que per no fer-ho se'm desfà al final...i això encara fa més ràbia!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uff no em puc imaginar això de què se'm desfés la manta!!! em moro!!! així que de moment ho deixo penjant per si de cas!
      Gràcies per la visita una abraçada!

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT