dilluns, 9 de novembre de 2015

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: MADUIXES AMB XOCOLATA

Bona nit,
Comencem setmana i avui ho fem amb una recepta EXPRÉS! Ara de ben segur us preguntareu que vull dir amb que és una recepta exprés? Doncs que és una recepta d’aquelles fàcils, senzilles i ràpides que ens poden treure  en un moment d’un  compromís. És fa en un pim pam.
La recepta d’avui: MADUIXES AMB XOCOLATA
Som-hi preneu nota dels ingredients:
Ingredients
½ Kg de maduixes
½ rajola de xocolata negra
½ rajola de xocolata blanca

Comencem la recepta!
La manera de dur a terme la recepta és molt senzilla. En primer lloc rentem bé les maduixes. Les fulles les podem treure o no, com vulgueu, de les dues maneres queda bé.
NJo normalment els hi deixo les fulles si estan verdes i boniques, sinó les trec.
Un cop netes les deixem escórrer bé. És important que quedin ben eixutes perquè la xocolata s’adhereixi bé.
!Truc: Si volem podem posar les maduixes netes sobre un drap de cotó i així ens assegurem que perdin tota l’aigua.
Ara desfem la xocolata al microones.
NEl temps per desfer la xocolata dependrà de la potència del microones. Jo us recomano que  feu intervals de 30 segons per tal que la xocolata se us vagi desfent i pugueu evitar que es cremi.
Un cop la xocolata està desfeta submergim la meitat de la maduixa en ella i la col·loquem en un plat perquè es refredi.
NJo he submergit la maduixa en xocolata negra i he fet la decoració amb xocolata blanca, però també pot fer-se al revés sense problema. De fet es pot fer com us vingui de gust!
Un cop la xocolata hagi endurit posem la xocolata blanca en una màniga i fem filets per sobre la blanca. Ho deixem refredar i ja ho tenim a punt!
A l’hora de presentar-ho podeu deixar-ho així, és a dir les maduixes simplement posades en un plat o bé fer-ne “pintxos” que va més bé per agafar. També podem combinar la maduixa amb altres fruites amb xocolata.
Ja veieu que és una recepta súper senzilla amb la que podeu improvisar uns postres de luxe a casa, amb el que quedareu molt bé i als que haureu dedicat màxim 10 minutets.
!Truc: Si no els gastem tot el podem guardar uns dies a la nevera, aguanta bé!

Que me’n dieu us agraden les receptes exprés?
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

Ara recordeu nova recepta el dilluns  23 de Novembre!

10 comentaris:

  1. Nenaaa! a mi m'encanten les receptes exprès més que re perque no tinc paciencia per cuinar i cuant tinc gana necessito menjar alguna cosa rápida, aixi que m'apunto la teva recepta, te una pinta genial!. Per cert, encantada d'haver-te conegut!!! Tot un plaer!!! Un petonas maquisima!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Ei jo també em vaig quedar encantada d'haver-te conegut! va ser un moment molt bonic! Doncs me n'alegro que t'agradin les receptes exprès sempre van bé! aquesta és molt senzilla i deliciosa. Si la proves passarà a ser dels teus bàsics! Una abraçada

      Suprimeix
  2. Boooogh, que booooo!!! tu si que en saps Mabel!
    La combinació perfecta :P

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Mmm bonissim. A mi és que la combinació d'àcid de les maduixes i dolç de la xocolata em sembla exquisita! una abraçada

      Suprimeix
  3. Mmmmm. M encanten akestes receptes express, de vegades volem fer postres complicats i amb aquesta t'assegures quedar com una reina!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Hi tant tota raó del món! A vegades les coses més senzilles són les més bones... i això si les més pràctiques! jajaj una abraçada

      Suprimeix
  4. Respostes
    1. Gràcies guapa! bonissimes... són petits plaers de la vida! una abraçada

      Suprimeix
  5. Respostes
    1. Doncs així aquesta recepta segur que t'encantarà! ja em diras si la tastes! una abraçada

      Suprimeix

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT