dimarts, 28 de febrer del 2017

Buff circular

Encara que aquests dies sembla que el temps ja vulgui anar canviant cap a una temperatura més agradable ja se sap que el març és un mes ben traïdor com diu la dita "març, marçot mata la vella a la vora del foc i a la jove si pot" tan bon punt fa fred com calor. Així que avui us porto un nou projecte de costura, per a resguardar-nos dels últims dies de fred.
En aquest cas el destinatari ha estat el meu company d’aventures, que malgrat que en general no és gaire fredolic podem dir que el coll és el seu punt dèbil, així que, què millor que cosir-li un buff circular?
Per fer-ho he utilitzat un minky negre preciós (bé a mi m’ho sembla) amb un estampat triangular i la combinació de dues teles escollides pel meu company.  La primera tela és en to negre i té l’estampat amb motius matemàtics, la tela amb la que la va voler combinar va ser amb una tela de to blau tuquesa.
 La veritat és que juntes m’agraden molt perquè la tela més clara dona molta vida al buff.
Doncs res aquí us ensenyo com a quedat! El meu company d'aventures des que el té que no se'l treu del coll i és que és tan suau!

Com sempre encara no m’he fet el meu! A veure si en uns dies us l'ensenyo, ara al pas que vaig ja veig que serà per a l’hivern que vé!

8 comentaris:

  1. Quina xulada!!! La veritat és que la tela minky la trobava per costura de bebes però acabes de fer-me veure que queda genial i molt calentona en un buff per nosaltres!!! Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la tela minky queda super bé amb tot i és que té un tacte tan agradable que perquè renunciar-hi! Una abraçada

      Elimina
  2. M'encanten aquets buff, sempre m'ha agradat portar el coll ben calento aixi que m'apuntu l'idea perque es genial. Aviam si amb la singer ens comencem a fer amigues perque aixo no pot ser!!! jajaj. Un petonàs maquisima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aquest és un projecte fantàstic per fer-vos amigues amb la singer. N'estic segura que us entendrieu super bé només és qüestió de llençar-s'hi! Una abraçada

      Elimina
  3. Jajajaja així com jo, que tinc les robes per fer-me el meu, però mai acabo de trobar el moment per posar-m'hi. La combinacio brutal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si no sé perquè em sembla que ja no l'estrenaré aquest hivern! jajaja una abraçada

      Elimina
  4. M'encanta, m'encanta i m'encanta. El turquesa és un dels meus colors preferits i la tela negra em sembla genial. Em moro de ganes de veure el teu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agrada el turquesa a veure si em poso amb el meu i te'l puc ensenyar! Al pas que vaig no sé si serà aquest hivern! Jajaja una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT