dijous, 28 de setembre del 2017

NÚVOLS PER NADÓ

Ja torna a ser dijous, no sé a vosaltres però a mi la setmana em passa volant! Doncs bé avui us porto un nou projecte de costura. En aquesta ocasió es tracta d’un projecte per donar la benvinguda a un petit ben eixerit. A més em fa molta gràcia ensenyar-vos- el ja que la Ruth que és la qui me’l va encarregar va ser, ja fa un parell d’anys, la primera persona que em va demanar si li podria cosir una cosa (en aquell cas eren dues samarretes personalitzades per la seva neboda us en deixo el link aquí) i ara repetia per a fer un regal al germanet petit. Des d’aquí et vull donar MIL gràcies per confiar en mi!
En aquest cas la Ruth tenia clar que volia un regal per al germanet acabat d’arribar el Martí , però també un per a la germana gran la Júlia. Pel Martí es va decantar per un pack nadó amb bandana, portaxumets i funda per al carnet de salut i per la Júlia va escollir una samarreta reversible.
La tria de la tela va ser senzilla en vam mirar plegades unes quantes i quan vam veure la dels núvols en fons mint va ser amor a primeríssima vista (que us he de dir si el meu logo és un núvol! m’encanten). Aquesta tela vam decidir combinar-la amb una altra tela amb fons mint amb puntets de tons grisos i verd- blavós.

Cosir-ho va ser un plaer perquè em va agradar tant el resultat. Així que animada amb la combinació vaig decidir cosir a més a més un sonall pel Martí i la inicial del seu nom per la Júlia.
Pel que fa al sonall el vaig fer amb forma de núvol i a dins hi vaig posar tres cascavells gegants de seguretat. La lletra de la Júlia anava farcida i duia una cara de cada tela.
Us poso com va quedar. Què us sembla no em digueu que no és una combinació preciosa! A més em consta, perquè ho he vist en varies fotografies, que ho han fet servir molt i que els va encantar el resultat. Jo més que feliç.




6 comentaris:

  1. Preciós! I molt bona idea pensar en els germans grans! A mi,. Faria pena desfer un paquet tan bonic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Penso que sempre s'ha de pensar en els germans grans, per ells és un gran canvi i s'han de tenir en compte. Una abraçada

      Elimina
  2. És tot xulíssim! I quin packaging, tu! Les setmanes potser et passen volant però no vegis si ets productiva... Hahaha.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja Gràcies guapa! m'agrada cuidar els detallets, encara que no sempre tinc temps d'esmerar-m'hi tant. Una abraçada

      Elimina
  3. OHHH!!! Però quina combinació més bonica, la veritat és que aquesta robeta de nuvolets és una passada. Segur que la germaneta gran està encantadíssima amb els seus regals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si en van quedar encantats i la germana gran em consta que ha gaudit molt de la seva samarreta. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT