dimecres, 22 de maig del 2019

REGAL ANIVERSARI IDEAL MESTRES!

Doncs si a vegades no sabem que regalar a un amic/ ga, ja sabeu per allò que sempre penses: "si és que ja té de tot!, no sé pas que fer!" En algunes ocasions ens fem un fart de pensar , de mirar i de remenar ... però a vegades la solució és ben senzilla.
Què millor que regalar un detall fet a mà, escollint la tela des de zero i pensant bé en els gustos i preferències de la persona a qui va destinat?
 


Si i és que, si regales un regal (ja se que sona repetitiu) fet a mà i a més personalitzat... regales temps, regales amor i regales quelcom exclusiu. Què més es pot demanar?
Avui us ensenyo un regal d'una mestra a un altre. Un conjunt personalitzat ideal per anar l'escola: estoig i portaentrepans. Regal pràctic, útil i a sobre bonic.
I per vosaltres quin és el regal ideal?





3 comentaris:

  1. Segur que agrada molt i el fa servir moltíssim! Amb regals així sempre s'encerta! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Jo sóc de les que al final acaben per no regalar res perquè la data s'ha passat i encara no he decidit què fer! No tinc remei... Les bosses per a les eïnes i l'esmorçar sempre són un bon regal per als mestres, i més encara si els agrada fet a mà. Segur que li ha encantat!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. M'encanta el conjunt!!! I les teles són molt elegants! Jo vull una amiga que no sàpiga què regalar-me com tu...! Segur que al teu col·lega mestre li ha entusiasmat!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT