dimecres, 30 de juliol del 2014

RENOVAR-SE O MORIR!

Ja fa una temporada ben llarga que em rondava pel cap tornar a reanimar el meu bloc. Sempre m’ha agradat escriure i un bloc em sembla una manera fantàstica de comunicar-se amb el món.
Així que vaig tornar al meu antic i estimat bloc. El mirava, el remirava, el llegia i el tornava a llegir però realment no sabia per on començar. L’obria un dia, feia un cop d’ull i el tornava a tancar… i és que quan deixes durant una bona temporada abandonat un lloc ja se sap que passa: s’hi fan teranyines, s’omple de pols, els racons queden plens d’estris inútils que no saps ni perquè vas fer servir…
La primera idea era fer una mica de neteja, quatre reformes , posar-ho tot a punt i intentar tornar a donar-li vida. Però ja se sap el que passa quan un fa reformes! Es comença per pintar una paret i acabes enredant mitja casa!
Així que , aquí em teniu, m’he lligat la manta al coll i he decidit començar de zero... bloc nou, format nou, energies noves ...     
          
DE QUÈ PRETENC QUE PARLI EL BLOC?

Pretenc que el bloc sigui un espai de trobada, de conversa, de paraules i de mots, d’idees,de mal de caps, de somnis, de preocupacions ... vaja simplement un lloc on totes aquelles i aquells de nosaltres que hem començat aquesta nova dècada anomenada els 30, puguem sentir-nos com a casa!


1 comentari:

  1. Ostres quina gran notícia tenir-te per aquests móns blocaires de nou! Aquí tindràs un fidel seguidor!

    Per altra banda, la teva reflexió jo també la he fet moltes vegades, de ben segur que aviat jo també m'hi animo i reprenc el meu bloc.

    Petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT