dimarts, 19 d’agost del 2014

BLANC O NEGRE? Les persones Penell.

Avui dedico el post a aquelles persones a qui jo he batejat com a persones Penell (veleta). N’estic segura que tots  tenim algú al nostre entorn que reuneix aquestes característiques i que té la virtut de tornar-nos bojos.
Una persona penell és aquella que és capaç de canviar la seva opinió segons l’ inspiració, les ganes o el vent que bufi aquell dia. No parlem de canviar una mica el punt de vista, que això a qui més qui menys, ens pot passar a tots. I és que si una cosa ens caracteritza als éssers humans  és la versatilitat i l’adaptació, però és clar ,d’adaptar-se a contradir-se hi ha tot un món.
I és que en el cas de les persones penell no parlo d’una petita contradicció, d’un dubte, d’una vacil·lació... parlo de posicionar-se al cantó  totalment oposat i extrem al que havien estat defensant amb ungles i dents la darrera ocasió en què el tema en qüestió va sorgir en una conversa. Això fa que conviure amb aquest tipus de persones sigui summament complicat. Ja que tan bon punt diuen blanc  com negre i els que les rodegem acabem amb la sensació que fem el que fem, mai l’encertarem.
Així que, el meu consell si teniu al voltant una persona penell és esperar a veure quin vent bufa i cap on gira el penell, tot desitjant que amb una mica de sort aquesta vegada giri cap a la direcció en què es va moure l’últim cop i que si pot ser no es tracti d’un vent gaire huracanat!


I vosaltres teniu persones penell a la vostra vida?


4 comentaris:

  1. Doncs sí quina gran veritat. Jo també en conec algun que altre, això sí, tinc la gran sort que en els cercles més propers ningú peca en aquest sentit. El millor és no fer-los gaire cas ja que tard o d'hora, com bé dius, acabaran canviant d'opinió! jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaj m'ha fet gràcia això que més val no fer massa cas perquè acabaran canviant d'opinió!

      Elimina
  2. Definitívimanent, trobo que una de les virtuts més importants és la coherència. I és que, com es pot confiar en algú que no saps mai per on et sortirà?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Evidenment no inspira massa confiança...però la coherència és més díficil de trobar del que sembla

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT