dilluns, 25 d’agost del 2014

Gelats RETRO...una nova moda?

Si ja en teniu trenta, us hi acosteu o heu superat aquesta dècada segur que recordareu els mítics gelats  coneguts per alguns com a POPEYE O PATAPALO... En pocs instants us vindran al cap aquells gelats de gel amb el seu tradicional gust de llimona o de taronja i amb un pal de fusta com a mànec.

Com bé sabeu tot torna, i el retro està  més de moda que mai...doncs els gelats també passen per un canvi d’imatge recordant vells temps. L’altre dia passejant per Barcelona, vaig tenir el plaer de descobrir i de degustar els POLOPALO.
I us preguntareu, que és un POLOPALO? Doncs un Polopalo és la versió modernitzada i renovada del clàssic Popeye realitzat de manera artesana, això si, de gustos n’hi ha per donar i per vendre!


 Estupefactes davant de l’aparador amb aquella varietat de gelats de gel, ja us dic ara, que vam tenir una feinada per triar! Al final ens vam decidir per un gelat de mango i xocolata amb ametlles i un de iogurt. El més sorprenent de tot, va ser que tot i ser de gel tenien un gust deliciós! Mireu si no quina pinta!

Llàstima que tot buscant al pal al acabar el gelat, no tinguessin aquella mítica frase dels popeye, que indicava que t'havia tocat un altre gelat gratis...Ara que si hagués sigut així no se pas per quin gust ens haguéssim decantat!


I és que no hi ha res més significatiu de l'estiu que passar-lo assaborint un bon gelat!



2 comentaris:

  1. Ostres quina gran troballa! No sabia pas que hi haguessin botigues especialitzades en els Popeyes del segle XXI jajaja! Han d'estar bons segur, amb la pinta que tenen...! Ja tinc el cuquet per provar-los! ;p

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT