Bona nit,
És dilluns i com bé
sabeu toca nova recepta! Avui us porto
una recepta lleugera, sana , ràpida però
sobretot ben fresca. I és que no sé vosaltres però a mi amb aquesta calor només
em venen de gust menjars frescos.
A més aquesta recepta
té l’avantatge que és prepara en un temps record, així que no fa peresa posar-se
a la cuina, perquè saps que en uns minutets ho tindràs enllestit.
La recepta d’avui: CARPACCIO DE CARBASSÓ
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc rentem bé els carbassons (no cal pelar-los). Un cop
nets els tallem a rodanxes el més fines possibles.
NSeria ideal si disposeu d’una mandolina perquè així us quedarien els
rodanxes totes amb el mateix gruix. Sinó
en teniu com és el meu cas, ganivet i paciència!
Quan tenim les rodanxes preparades, les
col·loquem sobre una safata, de manera que quedin ben planes però sense
posar-les una sobre de l’altre. Les salpebrem al gust.
Ara preparem l’amaniment. Barregem en
un bol petit, el suc de mitja llimona, un raig d’oli i un de vinagre al gust.
Ho remenem ben remenat fins que ens quedi una vinagreta homogènia.
Un cop preparat l’amaniment el tirem
per sobre del carbassó. Per acabar trossegem làmines fines del formatge per
decorar.
NEn el meu cas he posat formatge gran padano, també hi combina bé el
formatge parmesà. Vosaltres hi podeu posar qualsevol formatge que us agradi.
I aquí el teniu el
nostre carpaccio de carbassó. Com heu vist és una recepta facilíssima, ràpida
,senzilla , fresca i sana. Què millor per combatre la calor?
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 25 de Juliol! Una abraçada
Quina bona pinta, aquesta la provo segur!
ResponEliminaJa em diràs el que si la proves! una abraçada
EliminaUAUUU!!!Això m'aniria perfecte per el dinar d'avui!
ResponEliminaQuina recepta més fantàstica!
Un petonàs!
Doncs ja saps que només és qüestió de provar-ho! una abraçada
EliminaCom s'agraexen les receptes fresquetes que no requeteixen encendre els fogons!!! Nyam nyam!
ResponEliminaHi tant són les meves preferides per aquestes èpoques de l'any! una abraçada
EliminaMmm aquesta recepta m'encanta!! la fem molt sovint ara a l'estiu, als nostres sopars a la terrassa i és fàcil, ràpida, saludable i deliciosa! un petó.
ResponEliminaSi és ideal per sopar, o dinar jo també en sóc fan la menjaria a tothora. una abraçada
EliminaJejejeje avui cuino jo! Ja se que faré!
ResponEliminaBen fet ja veuras com agradarà molt! Una abraçada
EliminaQuè bo!! Me l'apunto!!Gràcies!
ResponEliminaMMMMMm ara a esperar els carbassons de l'hort....
ResponElimina