dilluns, 5 de juny del 2017

PACK NADÓ TRIANGULAR!

Després de dues setmanes absent del bloc torno a la càrrega. Ja em perdonareu perquè ha estat una aturada inesperada i imprevisible però a vegades la salut ens demana fer un descans i el meu cos sàviament em va advertir que havia de posar fre a tant de tot i a la vegada. Així que el bloc pobret a pagat “el pato”. No us penseu que em justifico, però crec de justícia explicar-vos una mica la meva absència.
Ara tinc un munt de cosetes per ensenyar-vos! No sabia ben bé per quina començar així que al final m’he decidit per un encàrrec molt especial que em van fer la Laia i el Pau per al donar la benvinguda al fill d’uns amics.
Què et facin un encàrrec sempre fa il·lusió perquè vol dir que els projectes que fem amb la meva amiga Singer us agraden i que els voleu compartir amb aquelles persones que més estimeu i si a més són per donar la benvinguda a un petit eixerit, jo més que encantada.
Alhora de fer el regal el Pau i la Laia tenien clar que volien un pack de benvinguda com el de la Paula però que volien afegir-hi un canviador.
Així que els vaig passar varies fotos de teles i de seguida es van decantar per una tela blanca amb un estampat amb triangles de tons càlids molt divertida.





Aquí teniu el resultat del pack. A més no em vaig poder estar de fer-hi a conjunt un coixí núvol per que fes companyia al petit destinatari.
Què us sembla? 
No em digueu que no és un pack més que complet. Té canviador, porta -xumets, bandana, porta-documents, samarreta personalitzada i coixí manyac.Ara ja sé que els pares l’han rebut i han quedat encantats! Gràcies per confiar en mi per fer un detallet tan important.

8 comentaris:

  1. Crec que la robeta és tot un encert! I els núvols, tan el gran com el mini, són el complement perfecte. Cuida't molt i un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els núvols són la meva perdició que hi puc dir! Me n'alegro que t'agradi. Una abraçada

      Elimina
  2. Aquesta roba es xulíssima!!! I el pack mega pràctic, m'agrada molt el detall de la samarreta pel gran a conjunt amb tota la resta de regals!!! Com sempre tot un plaer passar per aquí.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si aquesta roba és que queda bé amb tot! I el pack no hi falta detall el Pau i la Laia tenien molt clar el que volien. Una abraçada un plaer que passis!

      Elimina
  3. Repeteixo que la roba és xulíssima!!!! Ideal per un bebe! I el que fas, cada dia et superes.
    M'encanta!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapa! Doncs la veritat és que si ha quedat un conjunt ideal... esperem continuar superant-nos la singer i jo! Una abraçada

      Elimina
  4. Espero que estiguis ja recuperada del tot! M'encanta aquest conjunt, la tela queda perfecta! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs estic molt millor no al 100*100 però vaig tirant! Me n'alegro que t'agradi un petonet!

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT