dijous, 7 de setembre del 2017

3r aniversari del BLOC!

Si com ho sentiu, ja han passat tres anys. Tres anys des que decidia tornar a emprendre la meva aventura al món virtual que havia deixat aturada durant un bon període de temps. Què ràpid han passat aquests 3 anys! De fet l’aniversari oficial del bloc és el 31 de juliol però com que agafa a mitges vacances sempre ho celebro amb vosaltres al setembre amb la tornada a la rutina. Tres anys donen per molt. Si ho resumíssim amb dades:

Publicacions: gairebé 230
Comentaris: + de 1500
Facebook: 112
Instagram:+ de 400
I el Pinterest en marxa (això és el que em costa més!)

Després d’aquests tres anys només puc dir que estic contenta amb la meva aventura blocaire. Estic satisfeta, orgullosa, motivada, engrescada amb ganes i moltes energies per seguir compartint amb vosaltres una mica més de mi.  Una mica del meu petit món interior, de les meves reflexions, de les meves descobertes, de les meves receptes, diy, projectes, viatges, aficions… en definitiva de les, meves aventures i desventures dels trenta.

I sobretot estic agraïda per tota la gent magnífica que he conegut de manera virtual, alguns ja en persona i per la gent que sense conèixer-me dedica una estona a llegir-me, a comentar i a passar per aquí. Gràcies per la vostra fidelitat i sobretot pel vostre temps!


Així que tot plegat cal celebrar-ho!Com l’any passat us tinc preparat un sorteig. En el proper post us deixo informació sobre el mateix així que estigueu ben atents/es. Fins dilluns!

8 comentaris:

  1. Weeeiii moltísimes felicitats!!! mare meva, porto uns dies que vaig de bólit, ( per la noticia de dilluns) i encara no m'havia pogut passar. Per cert, dilluns torno a comentar sens falta!!!. Espero que aquets tres anys hagin estat fantàstic i que te'n quedin encara molts mes!!. Un petonàs maquisima i a disfrutar el cumple-blog!!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. És normal la tornada a la rutina amb el bloc sempre porta uns dies de marge. Estic més que intrigada amb la notícia de dilluns... que deurà ser? Una abraçada

      Elimina
  2. Per molts anys! En són 3 i espero que en siguin moooolts més!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies jo tambés espero que en siguin molts més! Una abraçada

      Elimina
  3. Moltíssimes felicitats i moltes gràcies per ensenyar una petita part de tu en cada post. Encantada d'haver-te trobat en el món virtual! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per seguir-me des de l'altre costat de la pantalla. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT