dilluns, 28 de gener del 2019

UN CONJUNT PER LA IVET

Avui us porto una costura de regal totalment personalitzada. Volia fer un regal a la Ivet i evidentment als seus pares als que les meves banderoles cosides (us deixo link) van acompanyar en el seu casament.
Però no tenia molt clar que regalar, sé que quan un nadó és de pares primerencs aquests reben molts regals i que normalment tenen de tot. Després de dubtar i donar voltes se’m va acudir regalar-hi un conjunt de pantalons i samarreta (mida 1 any, ja que normalment de recent nascut és del que més es té) però donant-li el meu toc personal.

Així que em vaig decidir per posar-li tres estrelles a la part de davant del jersei i el seu nom al darrera combinant les mateixes tres teles. A més val dir, que per fer el nom vaig utilitzar la mateixa tipografia de lletra que el meu aventurer ja m’havia creat per a les banderoles dels pares. Em va semblar un toc bonic recordar-ne el casament.
Per acabar vaig cosir una bandana per acompanyar el conjunt. Ara només queda esperar que es faci gran i li puguin posar!
A vosaltres us agrada personalitzar els regals?

8 comentaris:

  1. Jo... qué monada... me imagino que los padres estarán encantados!
    A mi si me gusta personalizar los regalos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Asi eres de las mias... me parece más bonito darle siempre un toque personal, aunque sea un detalle. Un abrazo

      Elimina
  2. El teu toc personal mai falla! Xulíssim! L'única pega és que hauran d'esperar un any per posar-li...

    ResponElimina
    Respostes
    1. En realitat ja l'ha estrenat, té 9 mesets però ja li va bé! una abraçada

      Elimina
  3. Oh, que chulo te ha quedado el conjunto! Seguro que al peque le queda genial. A mi también me gusta personalizar lo que hago, aunque en ocasiones sea tan solo con el color, o con las iniciales, porque hay veces que es difícil.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  4. Quin conjunt més bonic! Als pares segur que els ha encantat. Els regals personalitzats sempre millor, és un detall que mai s'oblida. ;-)
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Que conjunto taaaaaan chulo!! Por supuesto, me encanta personalizar los regalos, claro que sí!!! Así conseguimos prendas únicas y especiales, además de estar hechas con todo el cariño y el mimo del mundo. Seguro que los padres quedarían encantados.
    Besitos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias.Toda la razon las piezas unicas son lo que dan personalidad a los regalos. Un abrazo

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT