Amb
la calor que fa no podia ser d’una altra manera, avui us porto una
recepta de gelat casolà. I és que amb aquesta calor s’agraeixen
receptes refrescants i ràpides. Així que aquí teniu gelat fet a
casa de manera senzilla i saludable.
Cuinem:
GELAT DE MANGO I TARONJA
Preneu
nota dels INGREDIENTS :
-1
iogurt natural (millor si és grec ja que dona més cremositat)
-1mango
madur
-1
taronja
-1
cullerada petita de mel
Som-hi
comencem la recepta:
En
primer lloc preparem les fruites, les pelem , trossegem i les posem
dins de la batedora. Jo utilitzo una batedora de gerra però també
podeu fer-ho amb una de mà.
Ara
afegim a la gerra el iogurt i la mel. El tema de la mel va molt a
gustos, jo n’hi poso molt poca perquè penso que la fruita ja és
dolça i no és necessari. A més volem fer un gelat fresc no
empalagós.
Ho
batem tot ben batut i ho posem als motlles.
Només
ens queda deixar-ho al congelador un mínim de 4 hores, encara que
per anar bé millor menjar-los al dia següent.
Aquí
la teniu. Més ràpid gairebé impossible i de dificultat zero. Ja us
aviso ara que és una recepta que repetireu molt durant l’estiu i
que podeu combinar amb diferents fruites, va a gust del consumidor. I
vosaltres sou de gelats casolans?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT