dimarts, 2 de juliol del 2019

CUINEM : GELAT DE MANGO I TARONJA


Amb la calor que fa no podia ser d’una altra manera, avui us porto una recepta de gelat casolà. I és que amb aquesta calor s’agraeixen receptes refrescants i ràpides. Així que aquí teniu gelat fet a casa de manera senzilla i saludable.
Cuinem: GELAT DE MANGO I TARONJA
Preneu nota dels INGREDIENTS :
-1 iogurt natural (millor si és grec ja que dona més cremositat)
-1mango madur
-1 taronja
-1 cullerada petita de mel
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc preparem les fruites, les pelem , trossegem i les posem dins de la batedora. Jo utilitzo una batedora de gerra però també podeu fer-ho amb una de mà.


Ara afegim a la gerra el iogurt i la mel. El tema de la mel va molt a gustos, jo n’hi poso molt poca perquè penso que la fruita ja és dolça i no és necessari. A més volem fer un gelat fresc no empalagós.
Ho batem tot ben batut i ho posem als motlles.


Només ens queda deixar-ho al congelador un mínim de 4 hores, encara que per anar bé millor menjar-los al dia següent.
Aquí la teniu. Més ràpid gairebé impossible i de dificultat zero. Ja us aviso ara que és una recepta que repetireu molt durant l’estiu i que podeu combinar amb diferents fruites, va a gust del consumidor. I vosaltres sou de gelats casolans?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT