Què
visca el forn, com m’agrada posar el dinar o el sopar en marxa i
poder aprofitar el temps per fer altres coses! Avui us porto una
recepta ideal per sopar o per sorprendre amb un aperitiu ben
diferent.
Cuinem:
ALVOCATS AL FORN
Preneu
nota dels INGREDIENTS :
-
1 alvocat per persona
-
4 ous
-1
paquet de bacon a quadradets , pernil salat o dolç
-
1 grapat de formatge ratllat
-sal,
pebre i oli
Som-hi
comencem la recepta:
En
primer lloc preparem els alvocats els partim per la meitat i traiem
el pinyol. Un cop tinguem el pinyol fora fem una mica més gran el
forat que ens deixa el pinyol.
Dins
aquest forat i posem un ou cru, a sobre els bacon talladet petit i
salpebre.
Ara
ho posem al forn a 180º, quan veiem que el bacon està una mica cuit
posem a sobre el grapat de formatge ratllat i quan aquest està
gratinat ja ho tenim a punt.
Aquí
la teniu. Una recepta facilíssima, rapidíssima i super ràpida que
no us deixarà indiferents.Us animeu a provar aquesta recepta?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT