dilluns, 22 de setembre del 2014

Projecte Solidaritat: LA FESTA DEL GANXO!

Després d’uns dies intensos en què us he tingut prou abandonats, reemprenem el bloc amb ganes, energies i sobretot amb una mica de temps...jaja del què no he disposat massa últimament.
Avui us vull parlar d’una paraula que sona estranya en els temps que corren, però que és més necessaria que mai: LA SOLIDARITAT.
I per parlar d’aquesta paraula, no se m’acut res  millor que presentar-vos una iniciativa solidària que ahir va tenir lloc a Reus a la Palma, LA FESTA DEL GANXO!
Després de començar el dia amb un lleu plugim i després d’ una pluja intensa que va fer perillar la Festa i que de ben segur va fer patir a més d’un...el temps va donar una treva  i va donar pas a una magnífica jornada!


El matí va començar amb els Tallers d’iniciació al ganxet a càrrec de David Ankadu, el Taller de Jackard a càrrec de Aviv, el Taller infantil de Trícotin a càrrec de Llanes de Colors, la Habitació de Ginger i la Canilla i els tallers per nens a càrrrec de les addictes. Malgrat les corregudes sota l’aigua carregant material, cadires, i mobilitzant gent a munt i avall tot plegat va tirar endavant amb molta energia.
Després va arribar el moment de la rifa, de la xerrada de l’AFANOC i del vermut acompanyat de bona música: Els pockers, la Còlonia i la Gina Llauradó. La Palma era plena a vessar i feia goig veure tota aquelles famílies, parelles, amics...etc gent plena de solidaritat a les mans i disposada a col·laborar al màxim amb les seves aportacions.

A l’hora de dinar la Núria Cuinetes, ens va sorprendre amb un menú deliciós, va agradar tant que la gent estava disposada a fer una bona estona de cua per degustar aquella meravellosa selecció de plats ben elaborats: arròs negre, fideus, rotlles, entrepans...etc
Amb la panxa plena, la tarda va continuar amb els tallers de  d’amigurumis a càrrec de les Lalala Toys, el taller de teixir amb els dits a càrrec de les ganxetes del Pòrtia i els tallers per infants a càrrec de les addictes.

Per acabar la tarda, més rifes i com no grans actuacions músicals:Txell Sust, Moné, Roger Mas, Les lloques i la gran sorpresa de l’intervenció de Pep Plaza que va aportar el seu característic toc d’humor i les seves imitacions.


A més cal destacar que durant tot el dia els assistents a la festa van disposar d’un magnífic i divertit photocall ple d’artilugis teixits en ganxet per fer-se divertidíssimes fotografies i un bonic mercat d’artesans per passejar i comprar una bona estona.

Va ser una fantàstica jornada! Solidària i plena de petits moments... I és que cal felicitar des d’aquí la tasca de les organitzadores Addictes al Ganxet i Marucracs (CRAC) que han estat treballant intensament des de fa mesos per què aquest projecte tirés endavant!


Esperem que s’hagin recollit molts diners per l’AFANOC ja que esforç, ganes i il·lusió n’hi va haver i molta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT