diumenge, 12 d’octubre del 2014

SAMARRETES AMB VIDA PRÒPIA!

Si, si heu llegit bé! Avui us parlo d’una novetat que vaig descobrir fa un dies: Les Samarretes amb vida pròpia!
Segur que en aquest moment a molts de vosaltres us deu rondar pel cap que són això de les samarretes amb vida pròpia?…Doncs bé, en aquest post us en faré cinc cèntims!
Ja fa un parell de setmanes en una de les meves visites a la capital catalana entre les botigues del barri gòtic (zona per la que m’encanta passejar, perquè malgrat que avui en dia és difícil trobar botigues que no siguin una franquícia o depenguin d’una marca, en aquest barri de Barcelona encara és possible trobar petits grans tresors) vam trobar una botiga ben sorprenent:LET THE WAY

El que més ens impacta a primer cop d’ull és l’entrada, ja que, a diferència d’altres botigues que tenen una gran il·luminació, aquesta és caracteritza per tenir una entrada amb poca llum i amb les parets pintades de negre. Sé que amb aquesta descripció molts us deveu sorprendre, ja que no es tracta de la presentació típica a la que estem acostumats en un establiment comercial, però us asseguro que té sentit i molt!


Evidentment encuriosits, no vam poder evitar, entrar a treure el cap! I a dins va arribar la nostra gran sorpresa...la botiga era plena de samarretes amb vida pròpia.   I quan us dic samarretes amb vida pròpia és que així  ens ho va semblar, us ho asseguro! Són samarretes que duen instal·lat un sistema de leds que quan detecta so s’encenen  tot movent-se al ritme i a l’ intensitat de la música.


Després d’estar una bona estona mirant-nos les samarretes, ben sorpresos, no vam poder evitar comprar-ne una que ens va semblar d’allò més suggerent. 


I és que, hem de reconèixer que amb el pas del anys i l’arribada a la dècada dels trenta... sovint les nostres piles ja no són les que eren i al nostre cos li costa aguantar el ritme més que fa uns anys, malgrat que a vegades ens pesi reconèixer-ho. Així que, aquí teniu la solució per tots aquells que vivim aventures i desventures dels 30! Una samarreta que ens carregarà les piles quan ens faci falta, de manera que mai se’ns acabin. Sempre acompanyats de música i de un bon sentit de l’ humor!

Què me’n dieu? Què us sembla la meva proposta per carregar les piles?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT