dimecres, 12 de novembre del 2014

ALGUNA COSA MÉS QUE FER UN CAFÈ

Avui vull de dedicar el post a totes aquelles persones que tinc al meu voltant i que aconsegueixen fer de la simple expressió quedem per fer un cafè “ un moment  màgic.

Sovint al dia a dia estem tan ocupats, enfeinats, atrafegats, atabalats... dieu –ne com vulgueu, perquè si em poso a fer sinònims podria allargar-me tot un post, que oblidem les petites coses de la vida.

No us penseu que pretenc fer una oda al cafè, ja que tot i que l’expressió que més utilitzo és la de :quedem per fer un cafè?, en realitat, podria comptar amb els dits d’una mà i me’n sobrarien, les vegades que he pres literalment aquest cafè.
El que si m’agrada és la relació que tinc amb aquesta expressió. Fer un cafè significa per mi compartir un temps amb persones a les que aprecio, i que m’aprecien i a les que potser sovint no els dedico tota l’atenció  que mereixen per mil motius que no enumeraré. Però, que quan ens trobem en aquest moment relaxat, íntim i proper relacionat directa o indirectament amb el cafè, som capaços de convertir-lo en quelcom únic.
El temps fent un cafè passa ràpid, les hores s’escorren sense adonar-nos de res, simplement parlant de tot i de res.
Fer un cafè és compartir amb calma, amb sinceritat, amb proximitat i sense por. Compartir alegries, anècdotes, mal de caps, paranoies, teories, pors, secrets, confidències... és obrir una mica la porta del meu món i deixar passar a aquelles persones que estimo, que valen molt la pena i que se’ns dubte em sento orgullosa de tenir al meu costat.
I és que, m’agrada fer cafès! M’agrada gaudir d’aquests petits moments, que sovint em donen energies per acabar el dia, la setmana, el mes... que acaben amb un fins la propera o una abraçada o un petó o un TORNEM A QUEDAR PER FER UN CAFÈ?

Gràcies perquè fer un cafè és una de les coses que més aprecio del món! Sóc molt feliç fent cafès amb vosaltres!

A tots els meus fidels companys, amics,  als que ja puc dir família dels cafès MIL GRÀCIES PER SER COM SOU!

I aquells amb els que fa temps que no podem fer un cafè per distància, per feina, per tot i per res... QUAN QUEDEM PER FER UN CAFÈ?

Us regalo aquesta cançó que m’encanta de Cybee i que descriu molt bé el que sou per mi, escolteu-la bé ...

"Sou la coherència, el pas del temps,

La vida en un moment.
Sou l'espurna desitjada.

Sou la cuirassa en tot moment,
Tenim por però som valents.
Poc a poc el temps ens avança.

Som molt més
Que vides que s'ajunten
Buscant el ritme en el silenci
I el sol a mitja nit.

Som més que córrer muntanyes avall,
Descobrint qui som en realitat."

1 comentari:

  1. Com sempre l.has clavat!!! M.encanta fer cafès amb tu pq són moments màgics!!! Per quan el pròxim??? Petonarros

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT