dijous, 6 de novembre del 2014

El MÓN HANDMADE i JO

 Avui us parlaré  del món handmade, en el que, des de fa un temps hi estic ben aficionada. Ja sabeu que d’uns anys ençà tot allò relacionat amb el món handmade ( o catalanitzat : fet a mà) està de moda.
Si us parlo amb total sinceritat el món handmade és quelcom que sempre m’ha  atret, això si, en un primer moment no em va atreure pas la idea de fer les coses jo mateixa, ja que, no sé si us ho he comentat mai ,però sempre m’he considerat poc hàbil  i amb no massa coordinació...
I us asseguro que tinc fets irrefutables que avalaven clarament aquesta hipòtesi. Així que, diguem que la meva entrada al món handmade, com us podeu imaginar, no va ser com a usuària, sinó com a consumidora. Des de sempre m’han atret les coses fetes a mà. El fet de tenir a les mans coses que s’allunyin dels típics productes franquiciats que veus repetits fins a la sacietat per tot arreu. M’agraden les coses fetes a mà perquè tenen un encant especial, perquè són uniques i  irrepetibles (ja que elaborar dos productes iguals és impossible, sempre en variarà algun detall).
Malgrat la meva entrada com a clienta d’objectes handmade, a poc a poc em va picar el cuquet...perquè no intentar fer algunes coses jo mateixa amb les mans?  Però no us penseu que la meva arribada al món handmade va ser ràpida, va ser fruit de la superació d’un seguit de fases!
La primera fase per la que vaig passar va ser la NEGACIÓ.

FASE DE LA NEGACIÓ: És impossible que de les meves mans surti alguna cosa bonica!

Després vingueren totes aquestes altres fases:

FASE DEL DUBTE: Potser ho podria provar,no? Mai se sap, l’arribada als 30 em pot haver dotat de noves habilitats!

FASE DE LA PROVA: Ho intento que hi puc perdre? (ara em calia decidir  que volia intentar fer...perquè el món handmade té moltes disciplines: scrapbooking, decopatch, pastisseria creativa, costura, patchwork....)
Al final em vaig decidir, per una cosa que sempre havia vist fer a les àvies, tietes, mare...etc vaig endinsar-me en el món del teixir en aquest cas la Mitja... i tot i que vaig fer un únic projecte (bé de fet dos, a un li direm pre-projecte ja se sap el que tenen els inicis!) va despertar en mi una afició que ja ha passat a formar part del meu dia a dia.
Més endavant ja us explicaré el que va començar amb la mitja en que ha acabat... perquè això si, ja us ho puc assegurar, si entreu dins al món handmade, ja no en podreu sortir perquè haureu arribat a la fase final.

FASE ACCEPTACIÓ I AUTOCONVENCIMENT: Si! És veritat! He sigut capaç de fer-ho amb les meves pròpies mans,  no és perfecte però les seves imperfeccions m’encanten !!! HO HE ACONSEGUIT...QUE FARÈ ARA?

I vosaltres teniu alguna afició handmade?

4 comentaris:

  1. Que bo això de la fase de la negació!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari i per la visita! si penso que la fase de negació és una fase per la que passem més d'un al iniciar-nos en el món handmade...sort que sempre se supera!

      Elimina
  2. I com va el handmade doncs? Va ... penja alguna cosa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja el handmade va fent... gràcies pel comentari properament penjare cosetes! estic acabant un projecte gran a veure si em faig amb ell!

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT