dimecres, 31 de desembre del 2014

Acomiadant el 2014...

Avui, últim dia de l’any ens tocaria fer balanç, reflexió, anàlisi, una petita introspecció a tot allò que hem viscut.  Però resulta difícil  valorar tot l’any en unes poques línies.
Com cada any durant el transcurs dels dies han succeït dies bons, dies increïbles, dies fantàstics, sorprenents, d’altres d’inesperats, brillants, complicats, difícils, durs, divertits, entretinguts, plens d’emocions, plens de tristesa, dies de por, de llàgrimes… dies de tota mena que a poc a poc han anat sumant 365.
La tendència en acabar l’any és pensar que no ha estat malament però que esperem que el proper sigui encara millor... Desitgem tenir més de tot i millor. I és que encara que no vulguem admetre-ho els éssers humans sempre en volem més, som molt autoexigents.
Però jo la veritat, potser trobareu que sóc una persona simple, pot ser ho fa haver entrat al club deks 30, l'edat, la maduresa, que em faig gran...però només espero que el 2015 continuï com el 2014.

I és que com us he explicat abans, no es que hagi estat tot mervellós però si que he tingut la sort de compartir-lo amb la gent que estimo ben a prop, amb salut i molt d’amor, amb grans moments viscuts i sobretot gaudint molt del que tinc.


Si ,és cert, potser no ha estat un any perfecte, però si hi pensem bé, tampoc nosaltres som perfectes i és que tot i les imperfeccions del viatge, celebrar anys nous és un fantàstic regal de la vida.

Així que ara només queda acomiadar l'any i esperar a les 12 i un minut per donar la benvinguda al nou any!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT