dilluns, 12 de gener del 2015

Va de posar-se en forma!

Si , si… Yes we can! Això avui va de posar-se en forma!
Com bé sabeu a l’iniciar l’any en el meu anterior post (http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2015/01/va-de-proposits-dany-nou2015.html ) vaig publicar al bloc alguns dels meus propòsits d’any nou. Aquells propòsits que cada any tots nosaltres ens fem i que sovint no arribem a complir…és clar que de fet ho fem per poder-ne tenir per l’any següent, no per una altra cosa jajaja.

Doncs bé un dels meus propòsits era:
CUIDAR-ME I CUIDAR TOTS AQUELLS QUE TINC A PROP.
I és que cuidar a les persones que tenim  a prop sovint ens resulta més senzill que tenir cura d’un mateix, així que, aquest any lluitaré per dedicar més temps a cuidar-me una mica.
No us penseu que ara em tornaré una egòlatra i m’oblidaré de vosaltres, però si que, considero que m’he d’esforçar per cuidar-me una mica.
I aquí em teniu començant setmana i propòsit, cansada, una mica adolorida però animada.

Ara us preguntareu ben bé que estic fent per dur a terme aquest propòsit, doncs res de l’altre món que no sàpigues que em calia fer:

                -ALIMENTACIÓ SANA: molta verdura, molta aigua, planxeta i sobretot intentar evitar aquells capricis que en els últims temps em donava més  sovint del  que caldria (no ens enganyem a qui li amarga un dolç o un salat?)…

                -ACTIVITAT FÍSICA: No pretenc posar-me en forma matxucant-me cada dia, ni apuntant-me a gimnasos als que després per A o per B acabo subvencionant… ja que pago la quota religiosament però no em veuen el pèl! Això si, apuntada estic!
No, no i no. No vull caure en el mateix error. Parlo de sortir a fer rutes caminant ràpid i a poc a poc anant incorporant una bona estona corrent… tres dies a la setmana, almenys una horeta.
I de moment em conformo si assoleixo aquests dos objectius. Avui el balanç és bo: menjar sa, una hora i 7 minuts caminats (gairebé 7km) en molt bona companyia i soparet saludable en marxa.
A partir d’avui començarà el més difícil que és mantenir el ritme i no de caure en l’assoliment del propòsit...però vull pensar que ho aconseguiré!


I VOSALTRES COM PORTEU AIXÒ DE CUIDAR-SE A UN MATEIX?

PD: Us deixo la foto de les meves noves companyes de rutes les peses...així al mateix caminar treballem doble i tonifiquem!!!!

8 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gràcies pels ànims! a veure si em dura força temps!

      gràcies per passar i comentar.

      Elimina
  2. Jo estic com tu Mabel, posant-me metes que puga arribar.
    Jo vaig a correr 3 dies a la setmana., poc a poc!!

    Un Besazo gigante!!

    Te dejo mi nuevo post. Una Corona de Cuento Y mis Infortunios de Blogger
    http://www.cosetesdemarta.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh marta tres dies a correr a mi ja em sembla molt! de moment nosaltres caminen ràpid i correm una part de temps petita,però mira ahir una horeta i mitja i gairebé 9 km i n'estic ben orgullosa.

      gràcies pel comment

      Elimina
  3. Bon propòsit!!
    Molts ànims i energia per desenganxar-se del sofà, que hi ha dies que costa mooooooooooolt!

    ResponElimina
  4. Gràcies pels ànims! Hi tant hi ha dies que costa moltíssim sobretot perquè ara fa molt fred. Vull pensar que de cara al bon temps em costara menys!!!

    ResponElimina
  5. Està molt i molt bé això d'anar complint el què un es proposa! Clar que sí!

    Jo de propòsits d'aquest tipus de moment cap, així després no tinc cap frustració per no haver-los complert! jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. SI si he començat amb força, només espero que la cosa no decaigui que ja se sap els principis són senzills el que és complicat és mantenir l'esperit amunt i les ganes!

      ja t'aniré explicant!

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT