dilluns, 14 de setembre del 2015

SETEMBRE... Posada en marxa.

Ja tenim el setembre aquí! Si, sí sóc conscient que ja fa uns dies que l’hem començat, inagurat, estrenat… Vaja que no és ben bé una novetat! Malgrat que la meva tornada  oficial a la feina ja va ser el dia 1, aquests dies han estat esgotadors, intensos i atapeïts de feina. Així que el bloc ha quedat a l’espera de la posada en marxa definitiva de la rutina.
Hi he pensat que: Què millor que començar en un dia com avui?el dia de la tornada a l’escola dels més petits.
Ells avui han anat agafat el camí cap a l’escola amb una motxilla plena de llibres, llibretes, de materials. Una motxilla plena a vessar de projectes, de novetats, d’idees… Doncs així és com comença també la nova temporada del bloc.
Comencem amb la motxilla plena, replena de moltes històries, energies, pensaments, receptes, reflexions, viatges, recomanacions… en definitiva plena de més aventures i desventures dels 30.
Això si, sempre amb la mirada encara propera a les vacances, que tants bons moments m’han portat! I vosaltres què tal el vostre estiu? I la vostra tornada a la rutina?

Per començar amb bon humor us regalo tot un clàssic, una cançó d' Earth, Wind & Fire: SETEMBER!


6 comentaris:

  1. M'encanta aquesta cançó!! Feliç tornada a la rutina i esperem que sigui una temporada productiva en termes bloguerils :P Una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que és una cançó que porta molt bon rotllo! Gràcies si si esperem que sigui súper productiva... en marxa bloc i rutina!!! una abraçada

      Elimina
  2. benvinguda de nou!!! a mi m'esta costant tenir al dia el blog, es una feinada... entre aixo i que tinc molt poc temps... :(

    un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ànims, la tornada sempre costa...ens falta agafar el ritme però en dos dies tindrem tot en marxa i en funcionament al màxim! Un petonet

      Elimina
  3. Respostes
    1. Gràcies guapa! torno amb ganes...i aquesta setmana ja en marxa! un petonet

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT