dimecres, 23 de setembre del 2015

UNA MICA DE SOUL...TERRA NEGRA

Bona nit família, ja som a mitja setmana!
Com bé sabeu al bloc m’agrada parlar de les meves aventures i desventures per la dècada dels 30. Us explico les meves aficions, les meves reflexions, les meves teories, els meus descobriments, els meus invents i experiments. Parlem sobre lectures, cinema, viatges, restaurants…una miqueta de tot. Però crec que un post com avui no l’havia fet mai.

Avui us parlaré sobre música, i amb tota la modèstia del món us faré una recomanació.

En primer lloc vull deixar ben clar que no sóc una experta musical, ni molt menys. Però si que em considero  una amant del món musical. Sóc d’aquelles persones que creu que a la vida tots tenim la nostra banda sonora. Penso que sempre hi ha una música idònia per acompanyar-nos en cada moment, en cada situació, en cada sentiment i en cada emoció.

Doncs bé, avui us vull recomanar un disc que acaba de sortir però que ja forma part se’ns dubte de la banda sonora del meu dia a dia.

TERRA NEGRA  de la Soul Machine

La Soul Machine és una banda de soul, funky i rithm’n’ blues establerta a Falset (Priorat). Jo els vaig descobrir de la mà d’uns grans amics i des de llavors va ser amor a primera vista. En el meu cas he tingut la sort de veure’ls en directe en més d’una ocasió i fins hi tot, us he de confessar que he vist el seu espectacle els 6 grans del Soul tres vegades gairebé seguides (que consti que no sóc una fan esbojarrada...però si una cosa m’agrada i em fa feliç perquè només gaudir-la un cop?)
I és que són un grup que no et deixa indiferent. T’aporta bon rotllo, un toc d’humor i sobretot molt de ritme. Un ritme d’aquell que comença movent la punta del dit petit del peu i acaba sacsejant tot el cos com una onada.
Per què us recomano el disc?
Doncs bé, us en parlo perquè des del primer dia que va arribar a les meves mans no he pogut parar d’escoltar-lo. M’acompanya al matí al cotxe quan vaig a la feina, a la tarda de tornada, mentre faig feina o simplement  quan em relaxo una estoneta al sofà.
I és que en el seu nou disc Terra Negra ple de temes propis trobareu una mica de tot. Música amb ritmes alegres, temes més romàntics, alguns amb un toc sexy… un tema instrumental i fins hi tot un en anglès.

Voldria explicar-vos quin és el meu tema preferit però és que a tots els trobo un no sé que, que sé jo! I no hi ha manera de decidir-me per un de sol.
La Reina del Soul, Mou, Calor, Ei germà... No us en sabria dir a quina millor, perquè com tota banda sonora té cançons per a cada moment.
Així que us proposo que si us pica el cuquet us compreu el cd i em digueu quina és la vostra cançó preferida?

Per acabar m’acomiado amb una frase i us deixo un tema perquè pugueu anar obrint boca:


Franz Liszt  (1811-1886) 

8 comentaris:

  1. doncs no els coneixia!! tampoc es que sigui una experta en musica soul jejej

    vaig a escoltar el video ara mateix!!!

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja ei que jo tampoc sóc una experta en música soul ehhh! però mira tenen un què que em posa de bon humor! una abraçada

      Elimina
  2. Jo tampoc els conec però els escoltaré un dia de costura que és quan em poso música per "inspirar-me"... Grácies per la recomanació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a veure si t'ajuden a inspirar-te, sempre fas unes coses precioses! una abraçada

      Elimina
  3. Gràcies per la recomanació, no els coneixia però tenen molt bona pinta. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res, els blocs ja tenen aquest punt de compartir allò que ens agrada no? una abraçada

      Elimina
  4. He obert en una pestanya nova la cançó, i per equivocació s'ha obert dos vegades una amb una miqueeta més de retard una que l'altre i ha començat a sonar una cosa molt rara... jaja estava flipant! xD

    La música és contagiosa, a mi m'agrada molt posar-me'n quan estic treballant :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina gràcia lo de la cançó oberta dues vegades devia sonar d'allò més estrany! deus haver pensat quines coses més rares que recomana JAJAJA
      Me'n alegro que la trobis contagiosa...a mi em provoca bon humor!! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT