Bona nit,
Després d’una setmana
absent del bloc, tornem a la càrrega! La veritat és que podria donar mil raons
per les quals no vaig poder publicar la setmana passada.Bàsicament perquè no va
ser fruit d’un sol motiu (feina, compromisos,tasques inesperades, problemes de salut...de tot una mica, barrejat i a la
vegada, això si res greu!)
Però aquesta setmana
ja tornem a estar en marxa i tot i que he de reconèixer que el canvi d’hora no
m’ha provat del tot! No sé a vosaltres però a mi m’està costant agafar el
ritme.
Avui tenia clar que
havia de publicar i que començava deixant-vos
la recepta que us dec.
En aquest cas no és
una recepta meva, però des de que me la van explicar s’ha convertit en un dels
meus postres preferits. No només per la facilitat de la recepta, sinó perquè és
fantàstica per a compartir amb família, amics, ideal per a picotejar alguna
cosa...vaja que acompanya qualsevol àpat.
La recepta d’avui: AVELLANES DE LA NAT
Som-hi preneu nota dels ingredients:
Ingredients
|
|
Comencem la recepta!
La manera de dur a terme la recepta és més
que senzilla. En primer lloc trossegem al xocolata, la posem al microones i la desfem.
Un cop desfeta la
xocolata afegim les avellanes i remenem bé perquè la xocolata embolcalli bé la
fruita seca .
Ara servint-nos de dues culleres anem
tirant les avellanes d’una en una sobre una safata.
!Truc: Si folrem la safata amb
paper de forn un cop les avellanes estiguin fredes serà més fàcil
desenganxar-les.
NSi us cau més d’una avellana junta no passa res, també queda bé! a vegades és inevitable.
Un cop separades les
deixem refredar a temperatura ambient.
NSi la recepta la féssim a l’estiu ens caldria ajuda de la nevera, però
amb la temperatura actual no ens cal.
Ja només ens queda separar les avellanes tot
estirant el paper. No patiu amb el paper de cuina cauen soles! Les podeu
guardar en un pot o capsa hermètica i aguanten perfectament una temporadeta
llarga, ara ja us dic que si les feu no us podreu resistir i volaran ràpid!Comprovareu
que és una recepta fàcil i ràpida,
d’aquelles que pots improvisar per un soparet inesperat!
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 9 de novembre!
Mare meva Mabe, això té una pinta boníssima!, mira que a casa som uns fans dels fruits secs i mai se m'habia passat pel cap envoltar les avellanes de xocolata!, pero crec que ho probaré i així li faré una sorpresa al meu marit que li encanta!!!. Un petonàs maca!
ResponEliminaDoncs si ho proveu segur que quedareu encantats! ara ja t'aviso que són addictives no podreu parar!
EliminaPer cert tinc més receptes amb fruits secs, a veure si les vaig penjant!una abraçada
ohhh, què bones les avellanes!!! Has tastat el pastís rus???
ResponEliminaDoncs si l'he tastat...ara això si Jo no el sé fer pas! ha estat de compra! M'agrada amb xocolatada desfeta calenta per sobre mmmm una abraçada
EliminaMmmm quina bona pinta... Ho provaré i ho faré també amb nous que als meus peques els hi encanten.... Ptó i bon cap de setmana.
ResponEliminaEI bona combinació! amb nous segur que també queda super bo...ja em diràs! una abraçada i bon cap de setmana
Elimina