divendres, 18 de desembre del 2015

Centres de Nadal handmade

Ja tenim el divendres aquí i amb ell arriba l’esperat cap de setmana. Quines ganes de gaudir d’un parell de dies de descans! Em ve de gust relaxar-me i gaudir  de la  fantàstica companyia que sé que m’espera. Us ben asseguro que després del pic de feina de les últimes setmanes em fa molta ,però que molta falta.

Ara ja amb el Nadal a la cantonada que millor que portar-vos avui una mica de decoració Nadalenca. Avui us vull ensenyar uns fantàstics centres de Nadal. Ja us aviso ara que no els he fet jo mateixa, però si que tinc la sort de gaudir d’un d’ells a casa tot formant part de la nostra decoració Nadalenca.

Malgrat que no els he fet jo, podem dir que són de casa. I és que els han fet la meva mare i la meva tieta que són unes artistasses de cap a peus (saben fer de tot mitja, ganxet, punt de creu, cuina, scrapbooking...).
Des de  fa uns anys que per Nadal ens obsequien a fills i amics amb aquests centres de Nadal, cada any més originals i més bonics. En aquesta ocasió van elaborar-los pel pont del Desembre aprofitant que van passar uns dies plegades. 

Com podeu comprovar tots els centres tenen un toc natural com les branques d’avet o de xiprer, les pinyes (recollides per elles i pintades a mà, això cal aclarir-ho) que donen un toc molt acollidor.
Després sempre inclouen un toc de llum utilitzant espelmes de diferents colors i de diferents mides i textures. I és que  un dels símbols del Nadal és la llum, ja que en el solstici d’hivern, de la profunda foscor neix la llum i la llum és el Nadal.
Per últim utilitzen algun element de decoració típic d’aquestes festes: boles, estrelles, lluentons...etc
La veritat és que els han quedat molt bé i no tenen res a envejar als centres que pots comprar en una floristeria, és més aquests encara tenen més valor perquè sé del cert que els han fet amb tot l’amor del món. Jo estic encanta, feliç i orgullosa de poder dir que en tinc un!!!

Us en poso una mostra. Què us semblen? Us els posaríeu a casa? Per cert us proposo un joc em sabeu dir quin és el meu??

8 comentaris:

  1. Ooooh! Quina preciositat!!! M'encanten tots però crec que el teu és el primer... ho he encertat??? ;)

    ResponElimina
  2. Quins centres tan macos!!!! Estic amb la Laia, tots son genials pero jo també apostaria que el teu es el primer o fins i tot l'últim!!. Un petonàs maca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no és ni el primer ni l'ultim! jajaja però ara ja en queden menys! una abraçada

      Elimina
  3. que bonics que son tots!! son unes artistes!! i el teu... el de les estrelles? :)

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb estrelles n'hi ha dos a quin et refereixes? però t'acostes!!! una abraçada

      Elimina
  4. Són molt macos els centres. La teva mare i la teva tieta són unes artistes!!! Segur que fas unes bones celebracions amb el centre ben posat al mig de la teva taula!!! BON NADAL!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant són unes artistes de cap a peus! M'encanten les coses que es fan a mà i més si es fan amb tan d'amor! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT