Bona dia,
Com bé sabeu és
dilluns i avui ens toca recepta! Avui us
porto una recepta que té molt veure amb
tot allò que heu trobat publicat en el bloc aquests últims dies. Té a veure amb
el calendari d’advent que vaig muntar per casa, que com sabeu va estar fet per
mi de cap a peus.
Així que avui us
presento la recepta dels meus bombons, el component dolç de cada finestreta, de
cada sobret, de cada porta del meu calendari d’advent.
La recepta d’avui: BOMBONS
D’ADVENT. De fet li he posat com a nom bombons d’advent però ja veureu que si
els comenceu a fer no us podreu resistir a que formin part dels vostres postres
qualsevol dia de l’any.
Som-hi preneu nota
dels ingredients:
Ingredients
|
375 gr de xocolata negra
(jo vaig utilitzar xocolata de postres per a desfer)
200 gr de xocolata
amb llet
Un grapat d’avellanes
Un grapat de nous
Un grapat de
lacasitos
4 cullerades de
nutella
Un grapat de cereals
Dues cullerades de
melmelada (del gust que vulgueu jo vaig utilitzar-la de taronja)
|
Comencem la recepta!
En primer lloc toca desfer la xocolata
negra i la xocolata amb llet. Com ja us he explicat en altres ocasions: El
temps per desfer la xocolata dependrà de la potència del microones. Jo us
recomano que feu intervals de 30 segons per tal que la xocolata se us
vagi desfent i pugueu evitar que es cremi.
Un cop tenim la xocolata desfeta l’anem
abocant als motlles més o menys fins a la meitat.
I aquí entra la nostra
creativitat i/o imaginació. A dins podem posar-hi una avellana, uns trossos de
nou, un Lacasito, uns quants cereals esmicolats, una avellana i Nutella pel
voltant (estil Ferrero Rocher) melmelada... Depèn del gust que li vulguem donar
al nostre bombó.
!Truc:
En el cas de la melmelada poseu-ne poca i al mig sinó
marxa cap als laterals i el bombó no queda ben sellat.
NCom a motlles jo he utilitzat uns motlles de silicona, ja que després
per desemmotllar els bombons resulta més fàcil.
Ara si volem fer el
bombó tot de la mateixa xocolata continuaríem omplint el motlle fins a dalt de
tot amb aquesta xocolata.
NÉs important que un cop tinguem el motlle ple el sacsegem una mica
perquè la xocolata quedi ben repartida i el bombó agafi la forma adequada.
!Truc: Em d’omplir el motlle amb
cura sense que se’ns vessi la xocolata, perquè sinó en desemmotllar-lo el bombó
no quedarà amb la forma perfecta. De totes maneres si us passa això no patiu.
Un cop desemmotllats amb ajuda d’un ganivet afilat podeu anar traient la
xocolata que us sobrà i donar al bombó la forma adequada. ( A mi als primers
bombons em va passar!)
Ara toca deixar-los a
la nevera de 30 a 45 minuts i ja els podrem desemmotllar sense problema.
Si volguéssiu els bombons amb dos colors. Hauríeu
de posar el motlle omplert fins a la meitat amb el farcit a refredar de 30 a 45
minuts, després afegir-hi l’altra xocolata i tornar-lo a posar a la nevera 45
minuts més. És a dir que hem de repetir el procés dues vegades.
I aquí els teniu els
nostres bombons d’Advent casolans.
Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida i
senzilla amb la que podrem sorprendre familiars i amics amb uns postres
diferents ple de sorpreses. I és que mai sabran de què està farcit el bombó
fins que no el tastin. Que me’n dieu? Fan goig no?
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 21 de Desembre!
M'encanten el bombons i la xocolata amb fruits secs aixi que no puc deixar passar la teva recepta!. Fan una pinta bonísima!!. Ja et diré que tal em queden!. Un petonas maca i feliç dimarts!
ResponEliminaEi doncs perfecte! a veure si els proves de fer... ja veuras com en quedes plenament encantada! una abraçada enorme
EliminaMmmmmmm! m'encanten els bombons casolans i si a sobre els hi amagues un fruit sec ja és la bomba!!!! Ja t'ensenyaré fotos de com m'han quedat! ;)))
ResponEliminagràcies per compartir!
Si el tema d'amargar-hi coses a dins m'encanta és divertit no saber mai que et tocarà! Espero veure les fotos de com et queden i tant! una abraçada guapa
EliminaMmmm! Quina bona pinta!!! Gràcies per la recepta! Petons
ResponEliminaGràcies guapa! de res a veure si t'animes i la proves. una abraçada
EliminaOh, quina bona pinta!!!! Ho he de provar! Encara no n'he fet mai de bombons
ResponEliminaDoncs prova-ho ja veuràs com aquesta recepta és senzillisima! una abraçada
EliminaOh, quina bona pinta!!!! Ho he de provar! Encara no n'he fet mai de bombons
ResponElimina