dilluns, 7 de desembre del 2015

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: BOMBONS D'ADVENT

Bona dia,
Com bé sabeu és dilluns i avui ens toca recepta!  Avui us porto una recepta que té molt  veure amb tot allò que heu trobat publicat en el bloc aquests últims dies. Té a veure amb el calendari d’advent que vaig muntar per casa, que com sabeu va estar fet per mi de cap a peus.
Així que avui us presento la recepta dels meus bombons, el component dolç de cada finestreta, de cada sobret, de cada porta del meu calendari d’advent.
La recepta d’avui: BOMBONS D’ADVENT. De fet li he posat com a nom bombons d’advent però ja veureu que si els comenceu a fer no us podreu resistir a que formin part dels vostres postres qualsevol dia de l’any.
Som-hi preneu nota dels ingredients:
Ingredients
375 gr de xocolata negra (jo vaig utilitzar xocolata de postres per a desfer)
200 gr de xocolata amb llet
Un grapat d’avellanes
Un grapat de nous
Un grapat de lacasitos
4 cullerades de nutella
Un grapat de cereals
Dues cullerades de melmelada (del gust que vulgueu jo vaig utilitzar-la de taronja)
Comencem la recepta!
En primer lloc toca desfer la xocolata negra i la xocolata amb llet. Com ja us he explicat en altres ocasions: El temps per desfer la xocolata dependrà de la potència del microones. Jo us recomano que  feu intervals de 30 segons per tal que la xocolata se us vagi desfent i pugueu evitar que es cremi.
Un cop tenim la xocolata desfeta l’anem abocant als motlles més o menys fins a la meitat.
 I aquí entra la nostra creativitat i/o imaginació. A dins podem posar-hi una avellana, uns trossos de nou, un Lacasito, uns quants cereals esmicolats, una avellana i Nutella pel voltant (estil Ferrero Rocher) melmelada... Depèn del gust que li vulguem donar al nostre bombó.
!Truc: En el cas de la melmelada poseu-ne poca i al mig sinó marxa cap als laterals i el bombó no queda ben sellat.
NCom a motlles jo he utilitzat uns motlles de silicona, ja que després per desemmotllar els bombons resulta més fàcil.
Ara si volem fer el bombó tot de la mateixa xocolata continuaríem omplint el motlle fins a dalt de tot amb aquesta xocolata.
NÉs important que un cop tinguem el motlle ple el sacsegem una mica perquè la xocolata quedi ben repartida i el bombó agafi la forma adequada.
!Truc: Em d’omplir el motlle amb cura sense que se’ns vessi la xocolata, perquè sinó en desemmotllar-lo el bombó no quedarà amb la forma perfecta. De totes maneres si us passa això no patiu. Un cop desemmotllats amb ajuda d’un ganivet afilat podeu anar traient la xocolata que us sobrà i donar al bombó la forma adequada. ( A mi als primers bombons em va passar!)
Ara toca deixar-los a la nevera de 30 a 45 minuts i ja els podrem desemmotllar  sense problema.
Si  volguéssiu els bombons amb dos colors. Hauríeu de posar el motlle omplert fins a la meitat amb el farcit a refredar de 30 a 45 minuts, després afegir-hi l’altra xocolata i tornar-lo a posar a la nevera 45 minuts més. És a dir que hem de repetir el procés dues vegades.
I aquí els teniu els nostres bombons d’Advent casolans. 

Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida i senzilla amb la que podrem sorprendre familiars i amics amb uns postres diferents ple de sorpreses. I és que mai sabran de què està farcit el bombó fins que no el tastin. Que me’n dieu? Fan goig no?
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

Ara recordeu nova recepta el dilluns 21 de Desembre!

9 comentaris:

  1. M'encanten el bombons i la xocolata amb fruits secs aixi que no puc deixar passar la teva recepta!. Fan una pinta bonísima!!. Ja et diré que tal em queden!. Un petonas maca i feliç dimarts!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei doncs perfecte! a veure si els proves de fer... ja veuras com en quedes plenament encantada! una abraçada enorme

      Elimina
  2. Mmmmmmm! m'encanten els bombons casolans i si a sobre els hi amagues un fruit sec ja és la bomba!!!! Ja t'ensenyaré fotos de com m'han quedat! ;)))
    gràcies per compartir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el tema d'amargar-hi coses a dins m'encanta és divertit no saber mai que et tocarà! Espero veure les fotos de com et queden i tant! una abraçada guapa

      Elimina
  3. Mmmm! Quina bona pinta!!! Gràcies per la recepta! Petons

    ResponElimina
  4. Oh, quina bona pinta!!!! Ho he de provar! Encara no n'he fet mai de bombons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs prova-ho ja veuràs com aquesta recepta és senzillisima! una abraçada

      Elimina
  5. Oh, quina bona pinta!!!! Ho he de provar! Encara no n'he fet mai de bombons

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT