dilluns, 18 de juliol del 2016

Un encàrrec sobre rodes!

Bon dia,
Avui us porto un nou encàrrec. Que confií en tu per fer un encàrrec és una cosa que d’entrada fa molta il·lusió encara que a vegades també fa una mica de por, sorgeixen els típics dubtes: Serà com s’havien imaginat? Cobrirà les seves expectatives? Els agradarà?
Per sort en aquest encàrrec m’ho van posar molt fàcil i hem van deixar via lliure a fer les coses al meu aire.
L’únic requisit és que havia de tenir el nom del destinatari al darrere i una bicicleta al davant, ja que el pare del petit està molt vinculat al món de les bicicletes i els feia il·lusió que en el regalet aquest món tingues un paper important.
En primer lloc vaig haver de pensar com volia fer la bicicleta. Tenia clar que havia de tenir un pes important, però la idea de posar una bicicleta no sabia ben bé com dur-la a terme. Després de donar-hi moltes voltes em vaig decantar per fer una bicicleta infantil , ja que el seu destinatari era un petit acabat de néixer, volia que es veies la bicicleta però que fos dolceta i divertida.
Un cop fet el disseny, va arribar el moment d’escollir les teles: vermell, gris, “topos”…una mica de tot per donar un toc divertit a la nostra bicicleta.
Al darrere hi vaig fer el nom donant lligat amb el to de la tela de les rodes de la bicicleta.
Un cop acabat el projecte no em vaig poder resistir a fer  de regal una bandana a conjunt amb les teles body.

Aquí en teniu el resultat acabat i com el vaig preparar per entregar. Em consta que ja l’han regalat i que han estat molt contents.


5 comentaris:

  1. M'encanta com t'ha quedat nena, genial!!!! La veritat es que regalar alguna cosa feta a ma es molt maco. Es molt personal i únic!!! Un petonàs maca!!

    ResponElimina
  2. M'encanta com t'ha quedat nena, genial!!!! La veritat es que regalar alguna cosa feta a ma es molt maco. Es molt personal i únic!!! Un petonàs maca!!

    ResponElimina
  3. oohh Què maco!!! M'encanta aquesta bici tan dolça que li has fet! Segur que els pares van quedar encantats! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, si volia que fos una bicicleta amb un toc infantil, pel que se va agradar molt. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT