dijous, 12 de gener del 2017

BUFS DIVERTITS

Si família és un fet, ja fa uns dies que l’hivern s’ha instal·lat amb força a les nostres vides i per a combatre’l cal utilitzar totes les nostres armes.  I és que assumim-ho la millor manera de lluitar contra el fred és anar ben abrigats.
Això si, com no podia ser d’una altra manera, les nostres armes molt millor si són handmade. Armes creades i preparades per resistir el fred més intens i fetes amb tot l’amor del món.
Així que avui us porto un equip perfecte per a que els  més petits de casa puguin lluitar contra el fred: BUFS DIVERTITS.
El projecte que avui us ensenyo va ser el regal per a dos xics eixerits als que m’estimo moltíssim i que van participar indirectament d’una d’aquestes juguesques típiques del Nadal “l’amic invisible” fent d’assessors per la seva mare per a descobrir la seva amiga invisible (altrament dita jo mateixa). I s’ha de deixar clar que van ser uns detectius excel·lents, van estar molt atents a tots els detalls i em van clissar a la primera… així que vaig pensar que es mereixen un premi. Què millor que fer-los un regal que els protegís del fred?

Per fer els bufs vaig triar dues teles ben diferents. Per al petit de casa una combinació de minky vermell amb estrelles i una tela gris amb extraterrestres i naus especials d’allò més divertida.

Pel gran una combinació més adolescent amb un minky de color blau marí i una tela de colors vius amb uns estampats de matrícules antigues de cotxes.

La veritat és que un plis plas ho vaig tenir a punt, em vaig enamorar de les dues combinacions, no us sabria dir quina de les dues m’agrada més, ja que encara que són molt diferents les dues tenen el seu encant especial.
Ara tan sols tocava embolicar-ho bonic i esperar que als seus petits grans destinataris els agrades! I em sembla que si, perquè uns dies després els vaig veure lluint buf nou. Evidentment que us he de dir, jo encantada que el regal agradés i molt més que en facin un bon ús durant l’hivern.

Què us semblen? Us agraden? A mi m’agraden molt com han quedat així que ja sé del cert que no seran els últims que cuso. 




10 comentaris:

  1. Quina xulada!!! A mi també m'agraden tots dos!!!

    ResponElimina
  2. Són genials tots dos! Si he de triar em quedo amb el de les naus espacials. Ideal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el de les naus especials que era per al més petit és molt alegre i divertit. Una abraçada

      Elimina
  3. El buf de les matricules, m'ha encantat!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí és una tela xulissima i per un pre adolescent em semblava la més adient! Una abraçada

      Elimina
  4. Simplement son genials!!, m'encanten i a mes a mes, n'uso moltísims a casa perque penso que si portes el coll ben abrigat ja no tens tant de fred i aquets teus semblen calentísims!!, la veritat es que totes les teles que has triat son fantástiques pero la de les matricules es genial!!!. Un petonàs maquisima i perdò per estar tant desapareguda pero es que vaig de cul!!!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanta dur el coll tapat. Sóc una fan de bufs i bufandes, no hi ha res com anar ben abrigada. Tranquila no pateixis és normal amb el trasllat que aneu de cul. Una abraçada i ànims amb la casa nova.

      Elimina
  5. M'encanten aquestes teles! Són molt divertides! Aquests bufs són perfectes ara que han baixat tant les temperatures. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant, amb el fred que fa no hi ha res com anar ben tapat, si pot ser fins a les orelles! jajaja una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT