dijous, 20 d’abril del 2017

Alegre bossa de roba bruta

Avui us porto un nou projecte de costura  que aquests dies de setmana santa he acabat de polir, em faltaven els últims detallets. Aprofito per participar amb ell al rums d'aquesta setmana.
Ja fa uns dies us vaig ensenyar  aquí dues bosses de roba bruta que vaig cosir per a regalar als meus pares i al meu germà. Com bé sabeu a casa som d’esperit viatger i sempre tenim el peu aixecat per anar a veure món.
Doncs avui per fi us porto la nostra bossa de la roba bruta, que ha tardat uns dies més perquè pel mig la màquina i jo ens hem anat enredat amb altres projectes que teníem en ment, alguns que ja us he ensenyat i d’altres que veureu properament.
L’estructura de la bossa de la roba bruta és la mateixa que en les bosses anteriors, una tela blanc trencat per a l’interior i l’exterior  combinada amb una tela ben alegre de triangles de color taronja, mostassa, verd i mint.
En la pintura hi ha la diferència més significativa ja que aquesta vegada la vaig pintar en dos colors gris i mostassa.

Per tancar-la dos cordills blancs per tal que es pugui estirar d’ambdós costats. Aquí la teniu la nostra nova bossa de roba bruta. Què us sembla? Nosaltres ja ens morim de ganes d’emportar-nos-la a veure món i de poder estrenar-la.



6 comentaris:

  1. Lo de la pintura de les bosses m'encanta, i aquesta amb la combinació de dos colors MOLT

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa si la combinació de colors la fa molt alegre! Una abraçada

      Elimina
  2. Ohhhh simplement fantàstica!!, m'encanta aquesta bossa a més a mes els dibuixos son genials!!!. Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa està clar que el toc de la pintura és el que acaba de donar a la bossa el seu punt especial. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT