dijous, 11 de maig del 2017

BENVINGUDA PER LA PAULA

La setmana avança ràpid i ja tenim el dijous aquí i amb ell un nou projecte de costura. Ja sabeu que la màquina i jo ja som bonissimes amigues i el nostre dia a dia és un no parar! El projecte d’avui ja us anuncio que em té totalment enamorada per dos motius diferents:

El primer motiu és que l’he cosit amb molt d’amor per a donar la benvinguda a la petita Paula (la neboda d’un gran amic i millor  persona) sense oblidar un regalet també per a la seva germana gran l’Emma.  
El segon motiu és perquè la tela em va robar el cor des d’un bon principi. Sóc una fan dels núvols, m’encanten !bé de fet ja us heu fixat que el núvol és l’essència  del logo del bloc. M'encanta la suavitat de la tela i  més que sigui de cotó orgànic ideal per als més petits.


En pensar en un pack de benvinguda per a nadó hi havia dos imprescindibles que no podien faltar : el portaxumets i la bandana. Em semblen un regal molt útil i pràctic.  A diferencia d’altres vegades aquest cop el portaxumets el vaig fer amb goma perquè fos més còmode.
Com a novetat he incorporat en aquest pack el portadocuments amb patró de dit i fet. Ja que amb dues nenes petites cal portar tota la documentació ben organitzada i que millor que fer-ho amb un porta documents ben bonic.  Per tancar-lo em vaig decantar per un botó taronja amb volum que combina a la perfecció a la tela de l’interior i de l’exterior.

El regal de la Paula ja estava a punt però no podia oblidar a l’Emma. Els germans grans també mereixen el seu regalet! En aquesta ocasió em vaig decidir per fer una samarreta amb l’aplicació de dos nuvols amb la mateixa forma que els de l’estampat de la tela. Combinant la tela de núvols i la de color taronja, bases de tot el conjunt. A més en lloc de d'utilitzar zig zag em vaig decantar pel punt de fistó que queda més suau.



Per acabar un embolicat senzill i suau amb estrena del nou logo ben present. Com bé sabeu m'agrada mimar fins últim detall així que no em vaig poder resistir a cosir un  detallet especial: un núvol dolcet i manyac per a poder dur al cotxet o perquè la Paula i pugui jugar amb les seves manetes.

Ara ja és a casa de la seva destinatària espero que utilitzi i ho gaudeixi molt. Per la meva part tot un plaer i honor poder donar la benvinguda a una nena tan eixerida.

Què us sembla? Us agrada?









8 comentaris:

  1. A mi també m'ha enamorat el teu projecte! La robeta de núvols, el color carabassa, la samarreta amb els núvols, el nuvolet tovet... T'ha quedat genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És tan dolcet. A mi em té el cor robat! Me n'alegro que t'agradi. Una abraçada

      Elimina
  2. Nena pero quin regalàs!!!. la veritat es que ha d'estar super contenta la mare de la Paula perque es genial i a més a més, es únic i fet a mà. Crec que no es pot demanar més perque t'ha quedat genial. Un petonàs maquísima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! me n'alegro que t'agradi. Els papes de la Paula estan encantats i això és el millor regal! Una abraçada

      Elimina
  3. Aquesta roba és molt dolceta i el conjunt t'ha quedat molt bonic!!!! A més es bo enrecordar-se dels altres germans, que sino tot es pel bebe
    UN OLE!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo trobo super important recordar-se dels germans grans... pobrets no costa gens!Jajaja deu ser perquè jo també sóc la gran! Una abraçada guapa

      Elimina
  4. M'encanta aquest conjunt! I aquesta roba és tan maca!! quins colors tan macos! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La tela sola és que ja li dona un encant especial al conjunt. Queda dolç, suau i divertit! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT