dijous, 18 de maig del 2017

LA MULASSA DE L'ONA

Avui us porto un nou projecte de costura molt especial.  Ja us podeu imaginar que quan l’encàrrec arriba de les mans d’una petita clienta de dos anyets més que eixerida,  a la que a més a més estimo moltíssim  i amb aquella veueta et demana: - em faràs una mulassa?-
Com m’hi puc negar? A una petició així ningú és capaç de resistir-se.
Doncs la màquina i jo teniem clar que aquest encàrrec calia fer-lo i amb tot l'amor del món.

Ja sé sap que els més petits són uns admiradors del seguici festiu del seu poble o ciutat. Gegants, nans, bèsties … formen part de les festes i acostumen a ser els personatges més estimats.
En el cas d’avui L’Ona tenia molt clar que volia una mulassa. La mulassa és un animal del seguici festiu de Reus portada des de l’interior per quatre persones i guiada des de l’exterior per un acompanyant. Dins del seguici va darrere dels elements de foc i davant dels nanos. És un dels elements més estimats per la canalla, que sovint li toquen el coll i fan sonar les campanetes.

Mulassa en marxa!Amb el patró de dit i fet, molta paciència i passet a passet la mulassa va anar agafant forma. Preparar les peces i tallar-les no va ser complicat, cosir-les amb la màquina i punt de fistó una mica delicat en les peces petites (en algún moment vaig pensar que no em quedaria bé)…però he de reconèixer que la Singer i jo ens entenem bé i em sabut anar fent amb calma i sense baralles.


Un cop preparada la mulassa i entregada sé que va ser tot un èxit. Un ocellet em va dir que l’Ona volia dormir amb la mulassa i tot. Jo contenta i encantada d’haver complert les expectatives d’una clienta tan important. Fer encàrrecs així és tot un plaer!


10 comentaris:

  1. Diuen que cada dia s'aprèn una cosa nova i jo no sabia que era una mulassa, però llegint el post i veient les fotos l'Ona deu ser la noieta més feliç de tot Reus.
    Estàs feta una artista!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si ja veus que ara ja coneixes un dels elements del seguici festiu de reus més estimat per els petits. L'Ona encantada! Una abraçada

      Elimina
  2. Quina samarreta més xula!! no deixo de meravellar-me amb la destresa que teniu algunes amb el tema manualitats, m'encanta!! un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé les manualitats és com tot, és posar-hi i intentar-ho. Tampoc et pensis que tot em surt bé...ajaja ja m'agradaria a mi.

      Una abraçada

      Elimina
  3. Oh, que xula, amb els cascavells i tot! M'ha encantat! Si jo fos l'Ona tampoc me la voldria treure ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si els cascavells li donen un toc molt divertit! les coses que fan il·lusió sempre les voldríem portar a sobre sobretot quan som petits.

      Elimina
  4. T'ha quedat genial! Apa que no deu estar contenta l'Ona. Tens tota la raó, quan els nens et demanen amb la seva veueta alguna cosa, no t'hi pots negar ;) Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo si m'ho demanen els peques no em puc resistir...jajaj encara que amb els grans a vegades també em costa dir que no! jajaja una abraçada

      Elimina
  5. Ja s'acosta Sant Pere, així que l'Ona podrà anar tota guapa a veure el seguici!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant Sant Pere ja és a prop i l'Ona podrà anar tota arreglada. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT