dijous, 4 de maig del 2017

SAMARRETES REVERSIBLES PRIMAVERALS

Com ja sabeu la màquina de cosir de casa està a tope, no para de treballar aquests dies. Entre costures per casa, costures per als més petits i encàrrecs ben especials la tinc ben explotada (per sort es deixa!). No patiu que a poc a poc us aniré ensenyant totes les novetats. De moment comencem amb el projecte d’avui.
Encara que el temps no ens acompanyi els últims dies, l’estiuet aviat traurà el cap per les nostres vides així que la costura d’avui està pensada per les èpoques més caloroses de l’any. Ja sabeu que quan fa aquella xafogor intensa no hi ha res com anar vestit ben fresc!
Així que, quan vaig pensar en un regalet ben especial per  a la meva fillola ho vaig tenir clar: li cosiria una samarreta de tirants reversible! L’estiu passat ja us en  vaig ensenyar una, encara que, era de talla més petita (us deixo link aquí).
Doncs bé, malgrat que la talla no acabava de tenir-la clara el que si que de seguida vaig saber és que utilitzaria les teles de Inkalily fabric. El que no em pensava és que em costaria força decidir-me per dues, ja que cadascuna d’elles té un encant especial amb unes il·lustracions precioses.
Al final em vaig decidir per una tela amb estampat de flors i margarides plena de coloraines i una tela amb base blanca amb unes il·lustracions de personatges de contes (princeses, fades, dracs…etc) .
Un cop vaig tenir les teles a casa, he de confessar que em va sorprendre la ràpidesa en l’entrega, va tocar posar-se mans a la màquina.  I al mateix posar-me a cosir , vaig decidir que en faria dues de samarretes, una per la germana gran i l’altre per a la meva fillola (la petita). Em feia gràcia que poguessin anar vestides iguals. La mida del patró de dit i fet va ser 3 -4 anys per a una i 5- 6 per a l’altra.
Una primera costura del revés , una mica de planxa i una altra costura de l’indret amb un repunt a la voreta.  Amb la costura acabada em van venir els dubtes amb els últims detalls, els snaps que tanquen els tirants. Després d’una consulta ràpida a instagram els guanyadors van ser els snaps vermells en una samarreta i els fucsia a l’altra.
Al final van quedar dues samarretes molt divertides  i alegres amb marietes i flors per un costat i personatges de contes per l'altre per poder escollir cada dia quina es volen posar les petites de casa.


Aquí en teniu els resultats, a més, aquesta vegada amb unes models d’excepció. Encara que no en veureu les cares us asseguro que estaven més que guapes i contentes amb les seves noves samarretes…ara només caldrà esperar que arribi el bon temps per poder lluir-les fora de casa!

Què us semblen?


4 comentaris:

  1. T'han quedat espectaculars!!!!
    Aquesta samarreta m'encanta, igual que les robetes que has fet servir, jo tinc reservada la de les sirenes.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La de les sirenes també la tinc aullada però és que la de les marietes em va enamorar! A mi també m'encanten com queden amb aquestes teles! Una abraçada

      Elimina
  2. Uau! Em sembla una idea al·lucinant això de les bruses reversibles. I t'han quedat xulíssimes! M'encanta l'esquena. Aniran ben fresquetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo les trobo molt originals i pràctiques , a més versatils perquè les pots combinar de moltes maneres! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT