dilluns, 20 de novembre del 2017

BOSSA DE PA XL

Comencem setmana i ho fem amb un nou projecte de costura. En aquesta ocasió és un projecte pràctic i útil per fer servir a casa.
Quan vaig fer el sorteig d’aniversari del bloc la Laura em va proposar que com a regal podria fer una bossa de pa. Això sí, una bossa de pa ben gran en què i capiguessin varies barres i panets sense problema. Malgrat que al final no va ser el projecte amb el que us vaig sorprendre al sorteig , de seguida vaig tenir clar que la Laura es mereixia tenir la seva bossa de pa somiada.
Així que un dia que vam quedar per fer un cafè vam aprofitar per anar mirar teles per a la seva bossa del pa. Com a amant del animals que és no podien faltar en aquest projecte. La Laura va escollir una tela de papallones que vam combinar amb una tela de quadradets petits de color taronja.

Aquest és un d’aquells projectes que a mesura que el vas preparant va canviant. En un primer moment volia fer la part de dalt de la bossa amb tela de papallones i la de baix amb tela de quadrets. Al final em vaig decantar per posar la tela de quadradets al mig i aplicar-li unes lletres amb la tela de papallones que hi digués pa.
Pel que fa al tancament em va passar una mica el mateix. Enlloc d’acabar la bossa amb el tancament habitual em va fer gràcia provar una tècnica diferent i utilitzar un biaix de color taronja cosit per les vores per a passar-hi el cordó del mateix color.
Aquí teniu com van quedar. Una bossa del pa ben alegre i super gran que ja és a la cuina de casa de la Laura i que lluirà d’allò més en anar a comprar el pa.

Jo encantada d’haver-la fet i feliç d’haver vist la cara de contenta que va fer la seva destinatària. Vosaltres sou dels que aneu a comprar amb la bossa del pa?



8 comentaris:

  1. Ohh veig que durant la meva absència m'he perdut un sorteig segur que ben xulo ;(. Aquesta bossa és una passada, a mi m'encanta anar a comprar el pa amb una bossa de roba però no la tinc pas tan xula com aquesta!! petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres doncs el sorteig va ser al setembre el faig cada any per celebrar l'aniversari del bloc! Això rai posar-se el dia a poc a poc. Encantada de veure't per aquí! una abraçada

      Elimina
  2. La meva és una bossa multiús d'aquelles que es porten plegades al bolso. I és clar, no és tan xula com aquesta, on a més em sembla que hi cap el pa de tota la setmana! M'encanten el biaix i el cordó. Amb la meva poca traça, trobo que és una obra d'enginyeria. Ideal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si aquesta és una bossa del pa gran, força gran la seva propietaria així ho volia!dona tu tens traça amb el ganxet a mi el que fas em sembla de super professional. Una abraçada

      Elimina
  3. Aquesta robeta és una xulada!!!! A més aquests bosses van súper bé i no les de plàstic que amb el pa, s'acaben foradant sempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a més jo penso que amb les bosses de plàstic el pa s'estova més! Una abraçada

      Elimina
  4. Ideal! I sobretot ara que les bosses es paguen!segur que farà molt de servei!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a més de pa n'hi cap i molt! es pot posar mitja fleca dins! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT