dijous, 2 de novembre del 2017

SORPRESA VIATGERA

Ja veieu que no es pot dir mai res! Després de comentar que les publicacions del bloc seguien el ritme previst... patapam: una setmana sense publicar per acumulació de varis entrebancs. Ara ja sé que a la propera no he de parlar abans de temps!
Dijous a la vista aquest amb regust de dilluns ja que ahir va ser festiu. Tornem a la càrrega amb una SORPRESA que com no, inclou un projecte de costura!
Ja sabeu que m’agrada molt fer detallets i sorpreses a la gent que tinc al meu voltant. En aquest cas, a més, va ser un regal viatger que va anar a parar a les mans de l’Ester (propietària del bloc quan tinc temps) a la que vaig conèixer de manera virtual en l’intercanvi de mans de l’Alicia ganxetades l’any passat.
A vegades el món virtual ens porta a descobrir persones rere l’altre costat de la pantalla amb les que no saps ben bé perquè t’hi entens molt, hi connectes, t’hi sents a gust malgrat no haver-les vist mai en persona.
Doncs bé ja feia uns mesos que em rondava pel cap enviar-li un paquetet sorpresa, així que amb l’arribada de la tardor i les primeres baixades de temperatura em va venir al cap de prepar-li un pack perquè pogués tenir cura de la seva veu. Ja que sé que canta en un grup coral i tenir la seva veu a punt és molt important.
Així que dit i fet em vaig posar en marxa, vaig cosir un mocador circular amb una tela molt suau de tons blaus que havia comprat al Nunoya per cuidar-li bé la gola. 

A més hi vaig afegir 3 productes de pròpolis per cuidar la veu: uns caramels, un esprai per prevenir afonia i una crema de cacau tot ben embolicat amb un toc molt musical.
Preparar un regal per algú sempre fa il·lusió però a sobre si la persona que ho rep ni ho sospita això afegeix una emoció especial. Aquell esperar a veure quan arribarà i què pensarà! I si a sobre està ben contenta com l’ Ester encara millor. Ara només espero que «disfruti» tot el pack i que la mantingui a punt per totes les cantades de la tardor. Li envio un petonet molt fort des d’aquí.
Què us sembla ? A vosaltres us agrada fer sorpreses o sou més dels regals quan toca?

2 comentaris:

  1. Apa nena quin regalàs!!, n'estic ben segura que n'estarà super contenta perque un regal sempre fa il.lusió i molt més si es fet a ma!!!. A més a més t'ha quedat fantàstic!. Espero que ho disfruti molt. Per cert, a mi m'agrada mes fer regals fora de temps, com be dius, sempre fa més il.lusio. Un petonàs i feliç cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si va estar molt contenta. A més els regals inesperats encara agraden més! JA VEIG que ets de les meves un regal fora dels períodes típics sempre té un efecte sorpresa especial. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT