dimarts, 20 de febrer del 2018

LLETRES PER LA BRUNA

Acabem el dimarts i ho fem amb un nou projecte de costura. En aquest cas és un petit projecte de decoració, que forma part de l’habitació de la petita Bruna. Projecte que a més a més va servir per a donar-li la benvinguda a les nostres vides.
Com bé sabeu una de les coses que més agrada als nens és tenir el nom a la seva habitació i encara millor si aquest va ple de colors i de vida i aconsegueix donar-hi un toc ben alegre.

La veritat és que cosir lletres sempre té un punt especial i és que encara que a vegades la lletra es repeteixi cada nom té la seva pròpia personalitat. 
En escollir les teles sempre penso per a qui va destinades, per al nen o nena, però també per a la família i intento imaginar que els podrà agradar més o quin és el seu estil. En aquest cas ho tenia fàcil, perquè la mare de la Bruna és una persona a la que jo estimo molt i sabia que fes el que fes li agradaria, tot i això em va costar decidir-me a la primera.

Vaig estar una bona estona combinant teles fins a trobar el joc de colors guanyador. Les lletres van farcides i amb una tira per penjar-les. Ja que després de fer les de Biel comentant-ho amb la seva mare, em va dir que era més pràctic si tenien cinta.
Per a donar-li un toc divertit i vaig afegir pinces de fusta que m’agrada molt com queden.

Aquí teniu com van quedar! I vosaltres sou dels que us agraden els noms en les habitacions infantils?


3 comentaris:

  1. T'han quedat molt xules, no se m'havia ocorregut la idea de penjar-les, però queden molt bé!

    ResponElimina
  2. Amb aquesta entrada m'han vingut ganes de provar això de les lletres... Et queden súper bé!!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT