A
vosaltres no us passa que a vegades el menjar se us fa malbé a la
nevera? Que us madura en excés la verdura, que se us panseixen les
coses... Doncs a mi és una cosa que em passa tot sovint. M’agrada
tenir a la nevera sempre fruita i verdura variada, però he de
vigilar sempre perquè no se’m faci malbé! Així que la recepta
d’avui és una recepta per aprofitar aquells tomàquets que ja
estan massa madurs per posar a l’amanida. Avui us porto una recepta
ràpida, senzilla i de reaprofitament.
Avui
cuinem: RODANXES DE TOMÀQUET AL FORN
Preneu
nota dels INGREDIENTS :
-3
o 4 tomàquets madurs
-3
-4 rodanxes de formatge rulo de cabra
-sal
, orenga i oli.
Som-hi
comencem la recepta:
En
primer lloc netegem els tomàquets i els tallem a rodanxes.
Un cop
tallats els posem en una safata de vidre i anirem fent capes. Posarem
una capa de tomàquets, una mica de sal i orenga , i un tros de
formatge de cabra.
Així
farem una altra capa a sobre.
Un cop ho tinguem a punt posem un raget
d’oli i al forn a uns 180 º (això ja sabeu que dependrà de cada
forn) fins que el formatge es desfaci i agafi un color daurat.
Aquí
la teniu. No em digueu que no és una recepta senzilla, ràpida i
fàcil ! Recepta ideal per menjar a casa com a aperitiu saludable o a
la carmanyola tant per dinar com per sopar. I vosaltres sou de fer
receptes per aprofitar el que teniu a la nevera?
Recordeu
la setmana del 12 de març nova recepta.
Uau!!! Quina bona pinta!!! I una manera ben fàcil, sana i ràpida per aprofitar els tomàquets. De ben segur que no provaré.
ResponEliminaGràcies per compartir!!!!
Si si ho té tot, sana evidenment important, ara ràpid, fàcil i de reaprofitament encara més. Ja em diràs si la fas. Gràcies a tu per la visita. UNa abraçada
EliminaMmm... I amb formatge! Ja m'has guanyat!
ResponEliminaJaajaja és una combinació que no falla mai, tomàquets, orenga i formatge. Una abraçada
Elimina