dissabte, 1 de setembre del 2018

COMENCEM TEMPORADA!

Dia 1 de setembre , estrenem mes i estrenem nova temporada del bloc.  Després d'unes merescudes vacances de desconnectar del bloc i de tot tornem amb energies renovades i  amb una nova imatge.
Ja sabeu que sóc cul inquiet i quan fa una temporada que veig el bloc igual em canso, m'avorreixo i necessito donar-li una volta , o dues o tres i actualitzar-lo. De fet si hi penso fredament és la tercera vegada que li faig un rentat de cara , gairebé que n'he fet un cada any! jajaja així que de moment aquesta és la nova imatge fins a nou avís.
Sempre que començo nova temporada del bloc em faig propòsits sobre com vull que funcioni, quan publicaré, quin contingut us posaré... de fet crec que amb la capçalera he intentat posar-vos quatre imatges que resumeixin el que podreu trobar en el meu  bloc: costura, cuina, viatges, i teories meves sobre tot i res (opinions varies). Els que fa temps que passeu per aquí ja haureu vist que el meu bloc és això una mica de tot allò que sóc i que m'agrada fer. Malgrat que  sóc conscient que centrar-me en una temàtica concreta seria més senzill... la vida no és composa d'una sola cosa, d'un sol moment, d'una sola afició , d'una preocupació o d'una vivència. La vida és la suma de petits instants que ens acompanyen i per mi el bloc també ha de ser això.
Pel que fa al nombre de publicacions, doncs tinc etapes més ambicioses , d'altres més tranquiles i d'altres d'absències tensionals (diem-ne així a aquells periodes en què no puc amb tot). Així que com a norma fixa trobareu sempre una nova publicació cada dimecres. Ens veurem sempre a mitja setmana. Si puc fer més publicacions a la setmana serà sempre dimecres+ un altre dia variable.
Doncs ja sabeu  a partir d'avui ens tornem a veure per aquí!
Per acomiadar-me us poso l'abans i l'ara de l'imatge del bloc. Què us sembla el canvi d'imatge?

1 comentari:

  1. Caram! Sí que fas rentats de cara... M'encanta la nova imatge: el tipus de lletra és xulíssim i la idea de les 4 fotos també. El disseny queda molt net. Bentornada, després de vacances.

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT