dissabte, 5 de gener del 2019

NECESSERS MONSTRUOSOS!


Comencem oficialment al bloc ja que aquest és el primer post de la temporada. A més comencem amb una costura multiplicada per 5. Si, si, ja sabeu allò que diuen «coser i cantar todo es empezar» doncs, dit i fet comencem amb una «mà» de costura.
En el cas d’avui es tracta de 5 necessers per a 5 amics per poder dur al menjador el raspall de dents, la pasta, la pinta i una petita tovallola.
 Escollir la tela va costar una mica, perquè volia una tela divertida, amb tocs infantils però a la vegada soferta. Siguem realistes, els necessers els havien de dur els nens amunt i avall tot utilitzant-los al menjador amb les mans no sempre ben netes. Així que les teles amb fons blanc van quedar descartades.
Al final em vaig decantar per una tela de monstres de colors amb fons blau marí per a la part de fora i un estampat diferent que hi combines per a cadascú per la part de dins.
Per a tancar una tira de velcro per facilitar la seva obertura a la canalla.
Malgrat que en un principi vaig dubtar entre si fer base al necesser o no, al final per motius de capacitat em va semblar el més adequat.
Doncs aquí els teniu ben embolicats amb un toc molt festiu. Aprofitant a més a més les targetes amb nom per practicar el meu lettering!


Què me’n dieu? Us agraden?

4 comentaris:

  1. OOOHHHHH!!!! Que divertits que són aquests necessers, bé millor dit, Que mosntruosos JIJIJI!!!
    Segur que has encertat de ple!!!
    El lettering la meva assignatura pendent.
    Una abraçada i començar així l'any mola molt!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajjaa si monstruosos és la paraula! Vigila que això del lettering és més viciós del que sembla (bé jo encara sóc una novata)! Un abraçada

      Elimina
  2. Xulíssims! I penses en tot: roba soferta, velcro, etiquetes boniques... Quant de temps sense llegir-te! M'alegro que hagis tornat per any nou! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja és que això de la tela soferta penso que és un punt a tenir en compte sempre que cuses alguna cosa pràctica. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT