Cuinem:
ESPÀRRECS PIM PAM
Preneu
nota dels INGREDIENTS :
-un
manat d’espàrrecs verds
-6
talls de pernil salat
-un
grapat de panses
-un
grapat de pinyons
-1
/4 de got d’aigua
-sal
, oli i pebre
Som-hi
comencem la recepta:
En
primer lloc preparem els espàrrecs. Els netegem bé, i els tallem la
part dura de la base. Després els col·loquem en una safata de vidre
capicuats.
Un
cop ben col·locats els salpebrem i tirem un rajoli d’oli.
Ara posem ben escampat el grapat de panses, els pinyons i els talls de pernil trencats a trossets amb els dits.
Afegim el 1/4 de gotet d’aigua i els posem al forn tapats amb paper albal a 180º durant 20-25 minuts.Un cop passat aquest temps que hem utilitzat perquè els espàrrecs es coguin al vapor, retirem el paper i ho deixem coure uns 20 minuts més perquè quedin daurats.
Aquí la teniu. No em podeu negar que realment és un pim pam a l’hora de preparar i tenir-la a punt. Recepta ideal per menjar a casa o a la carmanyola tant per dinar com per sopar. I vosaltres sou dels que us agrada cuinar amb temps o dels que en un pim pam ho voleu tenir fet?
Ara posem ben escampat el grapat de panses, els pinyons i els talls de pernil trencats a trossets amb els dits.
Afegim el 1/4 de gotet d’aigua i els posem al forn tapats amb paper albal a 180º durant 20-25 minuts.Un cop passat aquest temps que hem utilitzat perquè els espàrrecs es coguin al vapor, retirem el paper i ho deixem coure uns 20 minuts més perquè quedin daurats.
Aquí la teniu. No em podeu negar que realment és un pim pam a l’hora de preparar i tenir-la a punt. Recepta ideal per menjar a casa o a la carmanyola tant per dinar com per sopar. I vosaltres sou dels que us agrada cuinar amb temps o dels que en un pim pam ho voleu tenir fet?
Qué buena pinta tiene tu receta de espárragos pim pam! Todos los ingredientes son de mi agrado, me encantan, asi que me tiene que gustar, que rica ;)
ResponElimina*Besos de colores*
Si está buenisima. ingredientes sencillos y fáciles! un abrazo
EliminaAh, yo igual un día me tiro 2 horas cocinando, que otro día hago algo en un plis plas, depende ;)
ResponEliminaJajaja veo que eres de las mias! cuando entro en la cocina nunca se sabe! una abrazo
EliminaQué pinta.... me ha dado un hambre!!!
ResponEliminaA mi me pasa como a MariCarmen... depende de las ganas me puedo pasar la manana entera haciendo cosas... o preparar algo en "cero coma"... jejeje
Si yo también soy de esas dependo del dia, del tiempo y del humor, pero siempre es bueno tener a mano recetas hechas en un pim pam!
Elimina