dissabte, 9 de març del 2019

CUINEM: ESPÀRRECS PIM PAM

Avui us porto una recepta que com el seu nom bé diu, tindreu enllestida en un pim pam, en un tres i no res. Perquè penso seriosament que menjar sa i bé no sempre implica tenir tot el temps del món. A més és una versió (he canviat la manera de coure i afegit alguna coseta) de la recepta d'espàrrecs fàcils al forn de us en llepareuels dits.
Cuinem: ESPÀRRECS PIM PAM
Preneu nota dels INGREDIENTS :
-un manat d’espàrrecs verds
-6 talls de pernil salat
-un grapat de panses
-un grapat de pinyons
-1 /4 de got d’aigua
-sal , oli i pebre
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc preparem els espàrrecs. Els netegem bé, i els tallem la part dura de la base. Després els col·loquem en una safata de vidre capicuats.
Un cop ben col·locats els salpebrem i tirem un rajoli d’oli.
 
Ara posem ben escampat el grapat de panses, els pinyons i els talls de pernil trencats a trossets amb els dits.
Afegim el 1/4 de gotet d’aigua i els posem al forn tapats amb paper albal a 180º durant 20-25 minuts.Un cop passat aquest temps que hem utilitzat perquè els espàrrecs es coguin al vapor, retirem el paper i ho deixem coure uns 20 minuts més perquè quedin daurats.
Aquí la teniu. No em podeu negar que realment és un pim pam a l’hora de preparar i tenir-la a punt. Recepta ideal per menjar a casa o a la carmanyola tant per dinar com per sopar. I vosaltres sou dels que us agrada cuinar amb temps o dels que en un pim pam ho voleu tenir fet?


6 comentaris:

  1. Qué buena pinta tiene tu receta de espárragos pim pam! Todos los ingredientes son de mi agrado, me encantan, asi que me tiene que gustar, que rica ;)

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  2. Ah, yo igual un día me tiro 2 horas cocinando, que otro día hago algo en un plis plas, depende ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja veo que eres de las mias! cuando entro en la cocina nunca se sabe! una abrazo

      Elimina
  3. Qué pinta.... me ha dado un hambre!!!
    A mi me pasa como a MariCarmen... depende de las ganas me puedo pasar la manana entera haciendo cosas... o preparar algo en "cero coma"... jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si yo también soy de esas dependo del dia, del tiempo y del humor, pero siempre es bueno tener a mano recetas hechas en un pim pam!

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT