dimecres, 13 de març del 2019

Nou logo!

Volia esperar uns dies a ensenyar-vos el nou logo del bloc, però la veritat és que no em puc reprimir! N'estic tan contenta , tan orgullosa i tan feliç que no puc esperar més .
Fa un temps l'Anna de @annamanualitats va estrenar nou logo i la veritat és que en veure'l em vaig quedar enamorada. Em va semblar un logo tan net, tan clar i tan bonic... que des d'aquell dia no vaig poder evitar pensar que ja feia temps que em volia canviar el meu logo (fet per mi amb una aplicació gratuita d'internet) i que m'agradaria tenir-ne un tan bonic com el seu.
Vaja un CULO VEO CULO QUIERO en tota regla! Així que vaig parlar amb l'Anna i li vaig preguntar com ho havia fet. Ella em va posar en contacte amb la @evitatwist que va ser la persona encarregada de crear el seu logo i ens vam posar mans a l'obra.
El primer que em va preguntar l'Eva era exactament quina idea tenia. La veritat és que, tenia clar que volia un logo nou, però com el volia? Aquesta era una bona pregunta. Així que vam estar uns dies amb el meu dibuixant de casa fent proves. Jo li deia idees i ell anava dibuixant.

  Al final després d'uns quants esborranys vam donar amb el disseny, ja el teníem!

Així que ara em tocava explicar la idea a l'Eva i esperar a veure com ella l'interpretava. I la veritat és que va ser senzill. Va fer  un parell d'esborranys, en què vam modificar alguns detalls o coses que no ens acabaven de quadrar... i al final...
Aquí el teniu el meu fantàstic i meravellós logo del que estic més que enamorada! Com bé sabeu el blau no podia faltar, ni tampoc el núvol. Em moro de ganes de tenir les noves etiquetes per cosir als meus projectes!
Des d'aquí vull donar les gràcies a l'Anna pel contacte i a l'Eva per fer la meva idea realitat! mil gràcies!
I a vosaltres què us sembla?



4 comentaris:

  1. A mi em sembla una preciositat! Molt finet, senzill, blau, elegant i amb el que et representa! És genial! Felicitats i bona estrena! 😘

    ResponElimina
  2. És una passada! Superprofessional! Ja t'he dit a Facebook que m'encanta la tipografia (aquí hi ha la traça de l'@evitatwist, a qui també segueixo) però ja veig que la fantàstica idea dels elements de costura i el núvol ha sigut teva i del teu dibuixant. De veritat, al·lucinant el resultat! Moltes felicitats i per molts anys d'aventures i desventures. Només em pregunto què faràs quan passis dels 40... ;)

    ResponElimina
  3. Qué original el diseño de tu nuevo logo, me encanta. El azul, la nube y ese + 30, esta todo muy bien diseñado y combinado. Mis felicitaciones a las dos.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  4. Molt professional i representatiu. Enhorabona al teu dibuixant i a l'Eva pel treball, és una passada! :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT