dilluns, 8 de juliol del 2019

LA MEVA BOSSA DE PLATJA

Bon dia, com cada estiu tanco uns dies el bloc per vacances. Perquè descansar vol dir fer-ho a tots els nivells i això també inclou el món virtual. Tot i això durant l'estiu la màquina de cosir anirà a tope, la cuina amb mil invents i sobretot la meva afició més gran viatjar, descobrir món i veure nous indrets.
Per acomiadar la temporada que reemprendre cap al setembre (sense data concreta) us presento la costura d'avui. Els que em coneixeu sabeu que m'encanta cosir i fer projectes nous , però ja sabeu que sovint els faig per a regalar, no pas per a mi mateixa. Així que he volgut començar l'estiu amb una costura egoïsta.
A vegades cal regalar-se alguna cosa a un mateix. Per aquest motiu he volgut cosir una bossa per anar a la platja o a la piscina.


Tenia ganes de tenir una bossa gran (de fet ganes i necessitat l'any passat vaig jubilar la vella que ja feina pena de veure!). Volia una bossa amb cremallera i una bona base perquè m'hi capigués tot. També tenia clar que volia dues butxaques grans una a cada costat. Al final vaig optar per fer una butxaca enorme i una altre dividida en dos en un costat per posar els mòbils i a l'altre la crema del sol. Per últim vaig afegir una tira amb un mosquetó per a penjar les claus i trobar-les amb facilitat dins la bossa...


Per cosir-la vaig escollir dues lonetes amb tons alegres: una amb la base d'un color cruós un estampat en cactus i l'altra amb un to llis fucsia.  La veritat és que ambdues combinen superbé i li donen un toc alegre. Per les anses una cinta de cotó en color gris suau.


Doncs aquí teniu com va quedar! a mi m'encanta i ara estrenada us puc dic que m'hi cap de tot i més que era el meu objectiu...així que aquest estiu per combatre la calor em farà bona companyia!

 BON ESTIU!

4 comentaris:

  1. OHHHH!!!! Vaja tros de bossa més gran ... aquí si que hi cap de tot, aquestes són les que a mi m'agradem i les que el meu marit odia a mort, diu que no fa falta anar tant carregat .. però després m'ho va donant tot, telf. cartera, claus!!!

    A gaudir del descans i de l'estiu!!!!! I fins el Setembre.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. És una bossa fantàstica i plena de detalls! A més, la roba és preciossíssima! Espero que l'utilitzis molt i molt!!! Senyals que has carregat piles! Bon estiu bonica!

    ResponElimina
  3. Me encanta tu bolso de playa, te ha quedado fantástico! Que disfrutes del verano, de las vacaciones, yo también me tomaré unas vacaciones virtuales.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  4. ¡¡Aleee.....que chulada de bolsa playera!! Mola muchísimo. La tela es una preciosidad, me encanta esa loneta de cactus, y combina genial con el fucsia. ¡Ah! Y chulísimo el detalle de la cinta y el mosquetón para no perder la bolsita dentro de la grande... ¡Que gran idea!
    Besitos

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT