diumenge, 7 de setembre del 2014

TUTORIALS PER "PATOSOS" AL YOUTUBE

Avui us parlaré d’una de les meves grans descobertes a cal Youtube (perquè ja es com si fos un més de casa). Doncs bé ja sabeu que a youtube podem trobar una mica de tot, jo fins ara l’utilitzava sobretot per veure videoclips de música, o alguna presentació de fotos en format vídeo. Però ja fa uns mesos que navega que navegaràs a través d’una cerca al google vaig fer cap en un d’aquests tutorials.
El món dels tutorials és molt ampli, n’hi ha de: cuina, viatges, aficions varies, fotografia, internet, blocs...etc. Però avui us parlaré d’un dels que més he fet servir últimament. Veureu, si m’hagués de definir una mica diria que sóc una persona prou patosa, que té bona voluntat per fer les coses però que no té una paciència infinita!
I una de les coses que més ràbia em fa és no poder dominar els meus cabells! Jo els intento dominar cap a un costat i ells decideixen anar de manera totalment espontània cap a l’altre. Si us fes un repàs de la meu repertori de pentinats fins fa poc no hi hauria massa a parlar: “suelto” llis o arrissat, cua i com no el pentinat que jo anomeno “maruja” (els pels agafats com es pot...pentinat típic d’anar per casa!).
Doncs bé, ja sabeu que sempre fer el mateix cansa, i perquè no ? Els 30 ha de ser una edat d’aventures així que vaig començar la meva aventura cap a la recerca de pentinats senzills i fàcils que em pogués fer i que quedessin decents... tot amb l’objectiu de no avorrir-me i anar canviant de tant en tant.

I eualaaaaaa! Aquí aparagué youtube i els seus tutorials!Només escrivint la frase “peinados fáciles i rápidos” us apareixeran mil i un tutorials. Jo després de mirar-ne uns quants, ja veureu que la majoria són fets a sud-america (sorprèn vocabulari que aquí no usem,és divertit descobrir de que parlen) us recomano:
N’hi ha molts més però aquests són alguns dels que he anat mirant! El que més m’agrada dels tutorials és que pots mirar-los moltes vegades i anar fent intents fins que acabis la paciència... Són ideals per a patosos!Aquí teniu algun dels meus experiments capil·lars!


Així que ja sabeu, si voleu canviar de look no oblideu que els tutorials de youtube poden ser un gran aliat! Més endavant dedicaré altres posts a parlar de més descobriments al món dels TUTORIALS!
BON DIUMENGE! Us espero al proper post!

1 comentari:

  1. Molt interessant! La veritat és que les noies ho teniu bastant més fàcil que els nois per anar canviant una mica de look. I tutorials d'aquest estil sempre ajuden.
    Jo ja fa anys i panys que em pentino igual, i que duri, ja que això significarà que segueixo tenint cabell! jajaja

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT