diumenge, 26 d’octubre del 2014

Petits-GRANS DETALLS!

Com bé sabeu la vida és plena de petits detalls, detalls que ens rodegen al nostre dia a dia, i que fan la nostra vida molt més agradable.
A vegades els petits detalls ens poden passar de llarg. Les presses, els nervis, la manca de temps, el cansament...etc fan que sovint ni tan sols els hi donem el respecte, el reconeixement i el valor que tenen.
A les persones que em coneixeu, i al lectors del bloc, us diré que  diuen de mi que sóc una persona detallista.  Si busquem la definició de l’Intitut  d’Estudis Catalans ens defineix així el terme detallista:  que té molt en compte els detalls. No sé si l’etiqueta “detallista” és la més adequada per mi, tot i que, si que  crec que tinc molta cura de les petites cosetes del dia a dia i que cuidar i fer feliç a la gent del meu voltant és una de les coses que més m’agrada del món. Per tan, potser si, que dec ser una mica detallista!
Doncs bé, avui us vull parlar d’un petit detall en forma d’obsequi que vaig rebre l’altre dia... i que crec que és mereix el meu reconeixement en aquest post.
I és que l’altre dia em van ( bé ens ja que no era jo sola!) citar per fer una trobada informal i mentre preníem alguna cosa vam rebre aquest petit-GRAN detall.



Una divertida postal amb el patró de les MANUALITATS: San Manitas! No us podeu imaginar la il·lusió que em va fer aquest petit-Gran detall! (sobretot com a bona crafter que sóc... més endavant us prometo post amb les meves aficions!) 

I és que sovint, oblidem que al món hi ha gent que amb petits-grans detalls, són capaços d'alegrar-nos el dia! MOLTÍSSIMES GRÀCIES NOIES!

I vosaltres teniu algun petit-GRAN detall per compartir?



2 comentaris:

  1. Doncs sí quin detall més maco! I estic 100% d'acord en que un dels molts adjectius que et poden definir és detallista! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! hem faràs posar vermella! m'encanta cuidar a les persones del meu voltant. petonets

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT